Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltok ha szüzek vagytok és nincs pasitok?
én már nagyon kívánom a szexet de az önkielégítés már unalmas.
19 éves vagyok és már szeretnék szeretkezni ti mit csinálnátok a helyembe?
Szerintem nem az számít hogy valaki szűz-e még vagy sem, vagy hogy hán pasival feküdt le.
Engem nem különösebben érdekelt ez, és én se akartam egy egyéjszakás kalandba elveszteni a szüzességem. Szerintem megéri várni egy tartós jól működő kapcsolatra. Nekem bejött:) 20/L
Ahelyett h itt búslakodnál inkább foglalkozz magaddal hogy minél jobban nézz ki, akkor biztos akad majd valaki aki, komolyabban érdeklődik utána, ja és járj társaságba, könyvtárba, konditerembe, edzésre, neha buliba...Bárhol lehet ismerkedni:)
13:51 "Ismerkedj össze valakivel, mondjuk egy ismerőssel akár és feküdj le vele."
Elárulod hogy ismerkedsz össze egy ismerőssel? XDDD
Akkor elírtam.
VAGY mondjuk egy ismerőssel...
A válasz megírásának időpontja: ma 13:56
Úgy ismerkedik össze az ismerősökkel mint a kevésbé ismerősökkel, de ezt az ismerkedés kár ismerkedésnek kifejezni, szóval az ismerkedés szó annyit tesz, hogy ismerkedj ismeretlennel.
Teccikérteni?
Szia!
Nincsen ezzel semmi baj. De ha tényleg érdekel, és szexelni akarsz, akkor szívesen segítenék! szóval írj, levelezzünk, és meglátjuk mi lehet belőle. Várom a leveledet! Csók
13:59 "de ezt az ismerkedés kár ismerkedésnek kifejezni..."
Belezavarodtam..XDDDDD
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!