Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet belőle bajom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet belőle bajom?

Figyelt kérdés
Van itt aki hallott már a Superanabol nevű szteroidról? Utána menne a hormonháztartás visszaállító csak véleményeket szeretnék, hogy mennyire befolyásolná a szexuális életemet!?
2011. jún. 6. 13:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Szentem impotenciát okoz...am nem tom h konkrétan ez-e mert más igen de nincs rá írva?
2011. jún. 6. 13:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg előtte kellet volna gondolkodni. Ha jól használtad nem lesz gondod belőle, de nem rétem mért kell minden mocskot tolni...
2011. jún. 6. 13:39
 3/9 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=iFikRXZDq28

Ezt hallgasd meg,figyelmesen...XD

2011. jún. 6. 13:40
 4/9 anonim ***** válasza:
A superanabol elég veszélyes tud lenni és akár impotenciakimenetelű is lehet a dolog. Másrészről meg megköti a sok "vizet" és mikor befejezi az illető a szedését ott lesz egy csomó zsírral és vízzel magán izom meg sehol. Az olcsó kox sosem kifizetődő a drágák meg veszélyesebbek vagy megfizethetetlenek.
2011. jún. 6. 13:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Bocs nem figyeltem rendesen. Ha jól csinálod nem lesz bajod, de eredeti szteroidot nem fogsz kapni, ami meg nem eredeti a fene tudja mi van benne... Egy biztos sose használnék szteroidot..., pont azért mert mivel nem eredeti kitudja mi van benne, még bele is hallhatsz... De biztosan megéri.
2011. jún. 6. 13:42
 6/9 anonim ***** válasza:
én is belehallok ezt azt XD
2011. jún. 6. 13:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Előzőnek igaza van...ráadásul még a farkad is puha lesz mellette.
2011. jún. 6. 13:43
 8/9 A kérdező kommentje:
normálisan csinálom 4-5 naponta 1 és kúra végén hormonháztartás visszaállítót is tolok majd csak, hogy így közbe nem-e lesz probléma?
2011. jún. 6. 14:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha viagrával kombinálod,nem lesz semmi gond.
2011. jún. 6. 14:36

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!