Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol vannak ezek az állítólagos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak ezek az állítólagos partyk*rvák?

Figyelt kérdés
Mindig írjátok, hogy így tele vannak a szórakozóhelyek csajokkal akik csak egyéjszakás kalandok miatt járnak bulizni és elég könnyűvérűek. Valaki világosítson már fel, hogy hol találok ilyen helyeket Budapesten (csak konkrét helyek érdekelnek, nem ilyen "bárhol, egész Budapest egy ilyen disco stb.)
2011. jún. 6. 13:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hajógyári
2011. jún. 6. 13:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Dokk,hajógyári sziget..

Ott rengeteg tévémacifejű ribi van XD

2011. jún. 6. 13:06
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Morrison's 2 én ott szedtem fel egy szőke fullos pi.nát ráadásul ha 9 előtt mész ingyenes,egy ingyen éjszakából lett nekem két jó menet meg együtt alvás:))
2011. jún. 6. 13:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Bármely szórakozóhelyen fellelhetők ezek az egyedek. Nincs olyan, hogy itt vagy ott, tényleg mindenütt megtalálhatók. Csak van egy bibi. Az egyéjszaka a külsőségről szól. Ha nem tetszel az adott kiszemeltnek, hiába kapálózol.
2011. jún. 6. 13:08
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
egyedek aszongya XDDD
2011. jún. 6. 13:12
 6/9 A kérdező kommentje:
Az külsőmmel nincs gond, csak én eddig inkább pubokba jártam egy zárt társasággal, de most kicsit meguntam...szeretnék kipróbálni vmi vadabbat.
2011. jún. 6. 13:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Hajógyári sziget. De egyébként nem szabad általánosítani, és nem is lehet. De tény h ott könnyebben találsz....
2011. jún. 6. 15:17
 8/9 anonim ***** válasza:
21%
93%-os..valami aztsúgja,hogy te azt sem tudod,merre kell keresni a hajógyárin a Dokk-ot...XD
2011. jún. 6. 15:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Miért aki oda jár, MINDENKI ribanc? nem hinném... járok oda sokat, mégsem érzem magam annak.
2011. jún. 8. 06:28

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!