Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan érjem el, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el, hogy a barátnőm orálisan kényeztessen félelem nélkül?

Figyelt kérdés

Rossz élményei voltak az orális szexxel kapcoslatban. Gyerekkorában látott ilyet, ami traumaként érte. Emellett az egyik exe a szájába nyomta akarata ellenére.

Én orvosi vizsgálaton is voltam, mert azt mondta, hogy így könnyebben el tudja majd magát engedni közben. Egészséges vagyok, de ő most is fél, teljesen megijed ha én azt szeretném, hogy csinálja.

Gumiban csinálta párszor és utána mindig nagyon fel volt izgulva. Mindkettőnk jól járna ha csinálná.

2011. jún. 6. 11:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmiképp se erőltesd, ne tedd oda a fejét, ne is fogd oda olyankor meg ilyenek. Viszonozd. Eleinte a kezét vezesd oda, hogy simogasson. Türelemmel és beszélgetéssel nyithatod meg legfőképp.
2011. jún. 6. 11:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Az utóbbi időben, a vizsgálat eredménye óta mikor próbáltuk megijedt, ezért nem erőltettem, aztán beszélni próbáltam vele erről, de azt sem akarta.
2011. jún. 6. 12:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát pedig szerintem beszélnie kellene veled erről. Ha nagyon nem akarja akkor ne erőltesd mert még rosszabb lesz.
2011. jún. 6. 12:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Idő,idő,idő.Tudom,hogy szar,de meg lehet lenni orális szex nélkül is,itt csak a cumizásra gondolok.Csinálja gumiban,ha kell ezerszer,előbb-utóbb szerintem lekerül az a gumi.Csak bírjátok anyagilag.22/F
2011. jún. 6. 12:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Jaja beszélgetni kell vele, és egyáltalán nem szabad erőltetni. Érezze hogy neked ezzel örömet szerezne, de te ne erőltesd, viszont te csináld neki sokszor. Egy idő után leküzdi a félelmét azért mert frusztrálni fogja, és rájön, hogy ha valakit szeret az ember, akkor orálisan is kényezteti.
2011. jún. 6. 12:14
 6/7 anonim ***** válasza:
ne priccolj a szájába....
2011. jún. 6. 13:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg hagyni kellene, ha 100szorra is felhozod és beszélni akarsz róla, még nagyobb kényszernek fogja venni és csak elront mindent. Ilyenkor csak a türelem és az idő segít, biztos vagyok benne, ha elég ideje együtt vagytok és úgy érzi teljesen bízhat benned, lehet meg fogja tenni, de valószínű ez sok évbe is kerülhet.
2011. jún. 6. 13:54

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!