Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik az, hogy egy lánynak csikis a csiklója? (ő ezt mondja) Vagy csak azért nevet hangosan, mert élvezi a nyelvjátékot? 24/f
Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 11:43
1/8 anonim válasza:
Nem volt meg hasonló élményem szerencsére. Nem tudom miért de nehezen tudom elképzelni, hogy annyira csiklandozza. 32 F
2/8 anonim válasza:
horrorra akadva 3-ban is megmondták, hogy ilyen van. Még az ufókat is érdekli, ezért ők is letöltötték a Csikis Csiklók című filmet
3/8 anonim válasza:
Létezik! Nekem is az, de csak időnként. Olyankor térj át más dolog kényeztetésésre.
21/L
4/8 A kérdező kommentje:
köszi!:)
2011. jún. 6. 12:00
5/8 anonim válasza:
Túl gyorsan csinálod, ha csiksnek érzi. Lassíts, vagy szívogasd addig, amíg elmúlik.
6/8 anonim válasza:
Rengeteg idegvégződés van ott, azért is ennyire érzékeny! :D
7/8 anonim válasza:
biztos hogy van
nekem pl. olyan hogy az ujjammal nem is tudok hozzáérni, annyira érzékeny. nem csikis, de sztem ha ilyen van hogy ennyire érzékeny (mint pl nekem) akkor lehet olyan is hogy csikis.
8/8 anonim válasza:
Nekem nagyon csikis, igaz én még csak kézzel próbáltam mert még szűz vagyok.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!