Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Újdonsült gondom, hogy ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsinór kérdése:

Újdonsült gondom, hogy ha barátnőmmel vagyunk és aktusra kerül a szó, valahogy "lelankad" az érdeklődésem. Pedig kívánom. Jól esne egy jó tanács. Lehet hogy feszült vagyok? Volt nektek ilyen? 28/f

Figyelt kérdés
Előjáték közben 1,5 órán át minden rendben, de amint előkerül a gumi, végem...enyhén lelombozó ez hogy nem tudom kielégíteni barátnőmet. A Kapcsolat friss, 1 hónapos.
2011. jún. 6. 09:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! Az en parommal is volt hasonlo szituacio. Szerintem ne stresszelj ezen, mert nem segit a dolgon. A 1.5 ora elojatek sztem sok, neha kellenek ien "gyorsabb" menetek es akkor lehet helyre all. En no vagyok, de sztem a pasiknal ha odakerul a sor es azon stresszel h merev marad-e vagy sem, egybol lelankad, mivel arra koncentral es idegesiti magat! ne idegeskedj es jobb lesz szerintem. 23L
2011. jún. 6. 09:35
 2/8 A kérdező kommentje:
igen én is ezt érzem, hogy túlfeszkózom a dolgot. csak a lánynak nehéz a bizalmát elnyerni és néha emiatt túlstresszelem magam. azért köszönöm :)
2011. jún. 6. 09:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Másfél óra előjáték?Tényleg sok.Ennyi idő alatt párszor el lehet juttatni a leányzót a csúcsra,anélkül,hogy egyáltalán a kuki előkerülne.Legyen kevesebb az előjáték,de minőségi.A gumi legyen már kikészítve elérhető távolságban..Bemelegíted a leányzót,aztán kicsit hagyd,hogy kényeztesse Brélát,amikor érzed,hogy minden feszültség távozott belőled,akkor egy gumifelhúzás már nem jelenthet gondot.22/F
2011. jún. 6. 10:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekünk is volt ilyen, azért van, mert sokat idegeskedsz azon, hogy minden jó legyen. Hiába friss a kapcsolat, ha igazán érdekled a lányt, megvárja amíg sikerül;) Próbálkozzatok gyakrabban, rövidebb előjátékkal;)
2011. jún. 6. 10:39
 5/8 anonim ***** válasza:
A kapcsolatunk legelején az én barátomnak is hasonló volt, azt mondta, azért, mert nagyon izgul, hogy minden jó legyen. Megnyugtattam, hogy nem a szexért vagyok vele, hanem mert szeretem, és természetes ha az első pár aktus nem lesz annyira jó, mert még nem vagyunk összecsiszolódva. Bizonyára a barátnőd is így érez, úgyhogy nyugi, csak add át magad az élvezetnek!:)
2011. jún. 6. 10:49
 6/8 anonim ***** válasza:

SOk az előjáték én szerintem:D Nekem is volt hogy túl sokat simogattuk egymást, és utánna amikor fel kellett volna húzni a gumit, akkor lelankadt.

Mostanában max, de tényleg nagyon max 15 percet, de általában 6-7 percet előjátékozunk és így semmi probléma.

2011. jún. 6. 11:17
 7/8 anonim ***** válasza:
hwjó
2011. jún. 6. 11:54
 8/8 A kérdező kommentje:
istenek vagytok mind :) köszi tényleg, jófejek vagytok :)
2011. jún. 7. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!