Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, milyen lenne, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen lenne, ha partneretek egy 2 órás masszázzsal kezdene?

Figyelt kérdés
Vagy az túl sok idő lenne már? Ti hogyan viszonyulnátok hozzá, ha párotok ilyen előjátékkal kezdene?
2011. jún. 6. 07:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
hát nekem az agyamra menne,két órán keresztül várni,hogy na mikor dugunk már végre,meg nincs is minden nap nekem ennyi időm
2011. jún. 6. 07:46
 2/10 napietus ***** válasza:
0%
a masszőrrel nem dugok, a férjem meg nem masszőr. szóval maradjon a suszter a kaptafánál. és 2 óra amúgy is sok, főleg egy műkedvelőtől.
2011. jún. 6. 07:52
 3/10 anonim ***** válasza:
34%
Masszázsból szerintem bármennyit képes vagyok elviselni, de szerintem fél óra elég lenne és már máson járnak a gondolataim :) 25/F
2011. jún. 6. 08:05
 4/10 anonim ***** válasza:
ideges lennék. 29/F
2011. jún. 6. 08:47
 5/10 anonim ***** válasza:
hát én eltudnám viselni időnként... csak hát akkor kell belefogni, amikor nem kell sietni és senki sem fáradt :)
2011. jún. 6. 08:53
 6/10 anonim ***** válasza:
a masszázst kapni inkább jó érzés, én inkább akkor izgulok fel amikor én masszírozom a csajt, s ő is akkor amikor ő masszíroz engem.
2011. jún. 6. 09:31
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem negyed óra is sok a jóból, hát még 2 óra... Lehet hogy elaludnék, vagy bekapcsolnám a tévét.
2011. jún. 6. 14:45
 8/10 anonim ***** válasza:
59%

"a masszőrrel nem dugok, a férjem meg nem masszőr. szóval maradjon a suszter a kaptafánál. és 2 óra amúgy is sok, főleg egy műkedvelőtől."

Ez hülyeség (a férjem nem masszőr),ugyanmár a feleség sem szakácsnő,se nem k...va,se nem takarító-mégis mindegyiket csinálja!! Engem is szokott masszírozni a párom minden este,akkor is ha nincs szex,de van úgy is hogyha neki lenne kedve a szexhez,-de nekem nincs,akkor 1 órás teljes masszázst ígér,és így előfordul hogy beadom a derekam... :)de előjátékként nem jó mert altat.. :)

28L

2011. jún. 8. 11:31
 9/10 A kérdező kommentje:
Akkor inkább végjátékként jó? :)
2011. jún. 8. 12:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem igen... :)
2011. jún. 8. 12:57

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!