Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért megy egyedül de a barátommal nem? L/16
Figyelt kérdés
Majdnem féléve vesztettem el a szüzességem és sosem mentem el a barátommal. Aztán egyik este kipróbáltam magam egyedül és így sikerült de a barátommal még mindig nem és nem értem mi lehet a baj =/2011. jún. 5. 21:59
1/2 anonim válasza:
Gondolj csak bele: Te pontosan tudod és érzed, hogy mi a jó, mikor kell lassítani, gyorsítani, stb. A párod ezt nem érzi, maximum a reakcióidat tudja figyelni, de ez persze messze nem jelenti azt, hogy mindig azt és úgy csinálja, ahogy neked a legjobb. Beszélgessetek, mondd el neki, hogy neked mi hogy jó, abból tanul. Vagy ha nem szeretsz nyíltan beszélni erről, vezesd rá: szeretkezés vagy petting közben adj neki instrukciókat (Gyorsabban! Lassabban! stb.), vagy az is jó módszer lehet, ha együtt maszturbáltok. Így meg tudja figyelni, hogy mi a jó neked, anélkül, hogy meg kéne szólalnod. És persze Te is sokat tanulhatsz az ő testéről ;)
Idő és gyakorlás kérdése, és menni fog :)
2/2 anonim válasza:
Lehet, hogy még egy kicsit zavarban vagy, de eleve a nőknek nehezbb a csúcsra jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!