Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Barátnőmmel 2,5 éve járok, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmmel 2,5 éve járok, de ő még sosem ment el. Milyen érzés ha elmegy a barátnőd? Nincs sikerélményem úgyérzem szar vagyok

Figyelt kérdés
Mindent próbálok de ő még életébe soha nem ment el. én vagyok az 1. pasia de nagyon kezd nyomasztani h sosincs sikerélményem... ez nagyon rossz.. szokott neki lenni pisilős érzés meg ilyenek de sosem jut tovább. Saját bevallása szerint sosem masztizott őgyhogy 21 éves de még életébe nem ment el.. szerintetek ez mér van?
2011. jún. 5. 21:48
 1/8 Moszuke ***** válasza:

mert nem ismeri a saját testét.

pisilő érzés amúgy a hüvelyi orgazmus előfutára elvileg.

2011. jún. 5. 21:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

- Csiklóra játsz, először azt kell megtanulnia, mert az az egyszerűbb, szóval sokat dolgozz rajta nyelvvel, mielőtt berakod a lompost.

- Sose nyomd tövig neki, mindíg csak a makkoddal dugd, és érzéssel, lassan, de lendületesen.

- figyeld a jeleket amiket a lábaival ad, ha széttárja és lelazul akkor jól csinálod, ha görcsösen feszülnek a lábai, és záródnak össze, akkor fáj amit csinálsz.

- ha forró, duzzad, meg nedvesedik a puncija akkor jó vagy.

Szerintem először csak masztizzatok közösen, és nyalogasd, meg néha éreztesd vele a kukit ott alul, aztán akkor dugd meg amikor már eljut oda, hogy már magától is mászna rád mint a bagzómacska.

A sikerességtől nagyban függ szerintem az, hogy mennyire tudod felhúzni előtte..

2011. jún. 5. 22:09
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi megpróbálom
2011. jún. 5. 22:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

50% ot dob az esélyeiden, ha a lány fejben veled van, és nincsen semmi ami gondolatilag gátolná, vagy zavarná, szóval mentálisan is igyekezz ráhangolni a dologra őt.

Előző voltam.

2011. jún. 5. 22:11
 5/8 anonim ***** válasza:

hát öregem szerintem is sz.r vagy. Az addig még oké, hogy esetleg rendes szex során nem tudott eljutni a csúcsra, de hogy meg se próbáltad mondjuk az orális szexet vagy bármi egyebet...

Ha 2-3-4. alkalommal se jönne össze akkor addig nyalnám a leányzót míg el nem megy, és nem 2,5 évig b.szóbabának használnám

2011. jún. 5. 22:19
 6/8 anonim ***** válasza:
sajnálom a barátnődet,mert az annnnyira jóó dolog.:D
2011. jún. 5. 22:44
 7/8 anonim ***** válasza:

"pisilő érzés amúgy a hüvelyi orgazmus előfutára elvileg."

Gyakorlatilag meg a G-pont orgazmusé.

2011. jún. 5. 23:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Orálisan nem próbáltad kielégíteni?
2011. jún. 6. 15:50

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!