Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel 2,5 éve járok, de ő még sosem ment el. Milyen érzés ha elmegy a barátnőd? Nincs sikerélményem úgyérzem szar vagyok
mert nem ismeri a saját testét.
pisilő érzés amúgy a hüvelyi orgazmus előfutára elvileg.
- Csiklóra játsz, először azt kell megtanulnia, mert az az egyszerűbb, szóval sokat dolgozz rajta nyelvvel, mielőtt berakod a lompost.
- Sose nyomd tövig neki, mindíg csak a makkoddal dugd, és érzéssel, lassan, de lendületesen.
- figyeld a jeleket amiket a lábaival ad, ha széttárja és lelazul akkor jól csinálod, ha görcsösen feszülnek a lábai, és záródnak össze, akkor fáj amit csinálsz.
- ha forró, duzzad, meg nedvesedik a puncija akkor jó vagy.
Szerintem először csak masztizzatok közösen, és nyalogasd, meg néha éreztesd vele a kukit ott alul, aztán akkor dugd meg amikor már eljut oda, hogy már magától is mászna rád mint a bagzómacska.
A sikerességtől nagyban függ szerintem az, hogy mennyire tudod felhúzni előtte..
50% ot dob az esélyeiden, ha a lány fejben veled van, és nincsen semmi ami gondolatilag gátolná, vagy zavarná, szóval mentálisan is igyekezz ráhangolni a dologra őt.
Előző voltam.
hát öregem szerintem is sz.r vagy. Az addig még oké, hogy esetleg rendes szex során nem tudott eljutni a csúcsra, de hogy meg se próbáltad mondjuk az orális szexet vagy bármi egyebet...
Ha 2-3-4. alkalommal se jönne össze akkor addig nyalnám a leányzót míg el nem megy, és nem 2,5 évig b.szóbabának használnám
"pisilő érzés amúgy a hüvelyi orgazmus előfutára elvileg."
Gyakorlatilag meg a G-pont orgazmusé.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!