Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted léteznek biszexuálisok?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy akik tényleg mind2 nemhez egyaránt vonzódnak, és nem csak azért mondják magukat biszexnek, hogy enyhítsék a "bűntudatukat" azért mert homoszexuálisak.
ez nem csak átmeneti állapot, ameddig telljesen elfogadják magukat? vagy csak kiváncsiságból vonzódnak a saját nemükhöz?
2011. jún. 5. 20:25
1/7 anonim válasza:
én az vagyok bármelyik nem fel tud izgatni/kielégíteni
19/L
2/7 A kérdező kommentje:
de ugyanolyan mértékben?
2011. jún. 5. 20:28
3/7 anonim válasza:
én is biszex lány vagyok, de megőrülnék férfi nélkül... felizgatnak a lányok, jól érzem magam velük, tényleg kívánásból vagyok velük, de nem lenne elég, teljesen más, mint férfival, vannak időszakok, mikor valamelyik nemet épp előnyben részesítem a másikkal szemben(ez előfordul mindkettővel),de többnyire mindkettő jelen van
21/L
4/7 A kérdező kommentje:
fiúk is írjanak, mert róluk nem tudom, én is csaj vagyok
2011. jún. 5. 20:32
5/7 anonim válasza:
Azért jó a bisexnek... 2x akkora a választék:D
6/7 anonim válasza:
Én biszex férfi vagyok, 17 éve van élettársam egy hetero nő személyében, tud róla, nem zavarja, nyitott kapcsolatban élünk. Volt már rá példa, hogy egy férfi prostituálttal hármasban csináltuk, de az úgy nem igazán izgatott fel. Számomra a szex két személyes elfoglaltság, de bármilyen neművel jól esik.
7/7 A kérdező kommentje:
értem, szal vannak akik tényleg csak az embert keresik nemtől függetlenül :D
2011. jún. 6. 06:44
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!