Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha a barátnőmmel se**be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátnőmmel se**be szeretném csinálni és óvszer nélkül össze lehet szedni valamilyen betegséget? Mekkora esély van rá?

Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 20:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%

Semmiképp ne végezzetek ilyen jellegű aktust óvszer nélkül..sőt szerintem a síkosítóra is szűkség lesz!

A baci összeszedésére kb 99% esélyed van.. biztos út a dokihoz!

2011. jún. 5. 20:18
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
van rá esély, nem tudom mekkora, de az az a hely, ahol az ürülék távozik a szervezetből, tehát az tele van bacilusokkal, meg mit tudom én mikkel, én nem nyúlkálnék oda csupaszon
2011. jún. 5. 20:18
 3/11 anonim ***** válasza:
34%
az attól függ van e nemi betegséged
2011. jún. 5. 20:20
 4/11 anonim ***** válasza:
54%

Nem kell nemi betegség. A végbélben hemzsegnek a baktériumok. A széklet 1/3-át baktériumok alkotják.

Használj óvszert.

2011. jún. 5. 20:27
 5/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek : )
2011. jún. 5. 20:46
 6/11 anonim ***** válasza:
seggbe?
2011. jún. 5. 20:57
 7/11 anonim ***** válasza:
50%

Ha előtte jól kinyalod akkor szerintem semmi baj nem lesz, mellesleg a legtöbb óvszeren annyi vegyszer van, hogy alapból allergiás tüneteket produkál másnapra mindkettőtöknél..

Párommal rühelljük a gumikat, állandóan bajunk van mindegyiktől. Egyébként az ánusz is tud nedvesedni.

De ez az egész nem működik, ha a lány nincs erre ráizgulva, vagy nem kívánja.

Úgy csak kínszenvedés neki, és akinek az első kudarc az nagyon valúszínű, hogy nem fogja többé próbálni ezt.

2011. jún. 5. 21:53
 8/11 anonim ***** válasza:

Az ánusz nedvesedni???

Neked valami betegséged van, ha az nedvesedik, a végbélnek pont az a feladata, hogy felszívjon minden nedvességet a székletből...

2011. jún. 5. 22:44
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz óvszert használni,akkor előtte tedd punciba,akkor nedves lesz,és úgy könnyebben bemegy popsiba.Vizsont utána ne tedd vissza punciba,csak mosás után.
2011. jún. 5. 23:29
 10/11 anonim ***** válasza:
A lányoknak popsijuk van te òtvaros k*csög
2011. jún. 6. 13:33
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!