Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Segítség! Egyik napról a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Egyik napról a másikra nem éreztem semmit szex közben. :S Mitől lehet? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Két napja még minden rendben volt, szeretkeztünk a barátommal és ugyanúgy élveztem, mint eddig.(1 éve vagyunk együtt) Sokat ment mélyre, mert azt nagyon élveztem, de máskor is szokott mélyre menni, szóval nem tudom, hogy ez lenne-e a probléma. Másnap reggel volt egy kisebb vitánk, egy figyelmeztetésemből, amit rosszul vett le és ezért meghiúsult a szeretkezésünk. Majd végül is órák múlva kibékültünk, és újra megpróbáltunk szeretkezni, nem annyira kívántam , de rendesen benedvesedtem, mégsem éreztem semmit. Nagyon fura volt, mert ilyen még sosem fordult elő. Következő nap megint nem éreztem semmit, pedig akkor már kívántam is. Megijesztett nagyon ez a dolog.:S Mitől lehet? El fog múlni? (17/lány)
2011. jún. 5. 20:15
 1/7 tetro ***** válasza:
mi volt a figyelmeztetés?
2011. jún. 5. 20:21
 2/7 Moszuke ***** válasza:
100%
nesze neked balhé.. tedd helyre a lelked aztán próbálkozz:)
2011. jún. 5. 20:37
 3/7 A kérdező kommentje:
A figyelmeztetés az volt, hogy felettem volt és hozzám dörgölőzött, de kicsivel odébb, a combom hajlatánál, és szóltam, hogy egy kicsit odébb csinálja. Ez neki szarul esett, ahogy mondtam és mondta hogy előjöttek rossz emlékei és rögtön lelankadt.. Mondjuk én mondogattam neki utána, hogy ezen miért akadt így ki , meg hogy én ezt kedvesen mondtam szerintem.. Aztán elegem lett belőle és kimentem a nappaliba aludni tovább. Aztán másfél óra múlva kijött és odafeküdt hozzám, bocsánatot kért, mint sértett fél..Kicsit hülye voltam mert még először ekkor sem akartam megérteni őt.. Aztán kiakadt, hogy nekem az sem elég, ha ő mint sértett kér bocsánatot.. Aztán ő vonult el, de utána mentem és megbeszéltük.
2011. jún. 5. 20:51
 4/7 tetro ***** válasza:
na ezt az egészet majd kinövitek, ha nem is biztos hogy együtt
2011. jún. 5. 21:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát a barátod hülye ha egy ilyenen képes megsértődni, hogy megmondod neki hol csinálja, mert ott jobb. Ne tudja már ő jobban, hogy neked ott jó lesz ahol ő csinálja. Sok férfi értékeli ha megmondod mit akarsz, mivel minden nőnek más és más esik jól, attól még hogy mondjuk lefeküdtél már 10 férfival és általánosan xy dolog csinálása esik jól, lehet h a 11.nek valami sokkal jobban fog esni. Na, jól eldumáltam:D

Egyértelműen a lelkiekkel van a baj, tedd rendbe magadban teljesen a dolgot és ok lesz.:)

2011. jún. 7. 17:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Pff...dettó,mint nálunk. :S De nálunk annyira,hogy abszolút nem is tudunk szexelni...:'( :S Pedig én vágynék rá...próbáljátok meg megbeszélni megint,Te pedig lazulj el jobban...:) Drukkolok nektek!
2011. jún. 7. 21:54
 7/7 A kérdező kommentje:

17:47

Nem azt volt a probléma, hogy szerinte az ott jó volt, mert tényleg véletlenül csinálta úgy, és én próbáltam figyelmeztetni, csak számára rosszul jött le ez a figyelmeztetés.. bunkónak érezte..na de mindegy ezt már rég megbeszéltük és már a múlté.:)

21:54

Sajnálom, ami veletek van.:/ Nálunk szerencsére nincs ekkora baj. Remélem nem is lesz soha. Igazából a dolgot már akkor megbeszéltük, de lehet hogy bennem hagyott csak nyomot, de igazából magam sem tudom, miért, mert már ért ennél nagyobb stressz is engem a barátommal kapcsolatban és a szexszel sosem volt baj.. Egyébként, ma nálam volt, és azt hiszem újra élveztem.:$ bár az elején megijesztett, mert akkor még nem, de a végére már ugyanúgy élveztem.:) Remélem így is marad a továbbiakban is. Köszi a drukkolást.:)

2011. jún. 8. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!