Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fürdőkádban lánynak és fiúnak milyen szeretkezési módszereket ajánlanátok? Kérlek csak NORMÁLIS válaszokat!
szerintem vízbe elég necces (bacik stb...)
izgassátok fel egymást és folytassátok az ágyban ;)
sok sikert
22/N
A vízben tényleg nem a legkellemesebb. Azt tudom ajánlani (mert mi így szoktuk), hogy egyikőtök üljön ki a kád szélére. Ha te ülsz ki, akkor ő a kád mellett állva nagyon jól hozzád tud férni, ha pedig ő ül le, akkor te ülj rá :). De vigyázni, mert balesetveszélyes :)!
20/L
Esetleg behajolsz elé a kád szélére támaszkodva, miközben ő hátulról belédhatol. Ha úgy kényelmesebb, féltérddel is a kád szélén támaszkodhatsz.
Ha jó erőben érzed magad, akkor azt is lehet, hogy betérdel a kád elé, te a kezeddel a kád szélére támaszkodva vele szemben beleguggolsz a farkába, és így mozogsz föl-le. Nekem sajnos a lovaglópóz az ágyban nem válik be, mert valahogy nem bírja a lábam, de ez a kádas póz valami fantasztikus így! Csak azért segítsen a kezével tartani téged közben, esetleg izgathat is
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!