Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fürdőkádban lánynak és fiúnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fürdőkádban lánynak és fiúnak milyen szeretkezési módszereket ajánlanátok? Kérlek csak NORMÁLIS válaszokat!

Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 20:13
 1/8 tetro ***** válasza:
63%
pl a pénisz vaginába helyezése? az egy jó módszer.
2011. jún. 5. 20:22
 2/8 anonim ***** válasza:
72%

szerintem vízbe elég necces (bacik stb...)

izgassátok fel egymást és folytassátok az ágyban ;)

sok sikert

22/N

2011. jún. 5. 20:24
 3/8 tetro ***** válasza:
100%
szerintem a fürdőkádban baromira nincs semmilyen baci...
2011. jún. 5. 20:25
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
de a vízbe leázik a bőr felsőrétege és tök sok fertőzést lehet összeszedni . Hidd el tapasztalat
2011. jún. 5. 20:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Annyira nem szeretem a vizes szexet. Csobog, nincs elég hely, kényelmetlen. Ellenben fürdés után vízgőzölt illatos bőrrel remek a szex.
2011. jún. 5. 21:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Külön külön?
2011. jún. 6. 13:35
 7/8 anonim ***** válasza:

A vízben tényleg nem a legkellemesebb. Azt tudom ajánlani (mert mi így szoktuk), hogy egyikőtök üljön ki a kád szélére. Ha te ülsz ki, akkor ő a kád mellett állva nagyon jól hozzád tud férni, ha pedig ő ül le, akkor te ülj rá :). De vigyázni, mert balesetveszélyes :)!

20/L

2011. jún. 6. 17:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Esetleg behajolsz elé a kád szélére támaszkodva, miközben ő hátulról belédhatol. Ha úgy kényelmesebb, féltérddel is a kád szélén támaszkodhatsz.

Ha jó erőben érzed magad, akkor azt is lehet, hogy betérdel a kád elé, te a kezeddel a kád szélére támaszkodva vele szemben beleguggolsz a farkába, és így mozogsz föl-le. Nekem sajnos a lovaglópóz az ágyban nem válik be, mert valahogy nem bírja a lábam, de ez a kádas póz valami fantasztikus így! Csak azért segítsen a kezével tartani téged közben, esetleg izgathat is

2011. jún. 8. 11:45

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!