Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztosan tudni fogom ha orgazmusom van?
Figyelt kérdés
A barátom csinálta már nekem szájjal is meg kézzel is és nagyon jó volt. de igazából nem tudom, hogy mire számítsak az orgazmussal kapcsolatban...Biztosan tudni fogom hogy ez az? mert már sokszor éreztem hogy nagyon jó de nem igazán vagyok benne biztos h orgazmus volt? mindenképpen fel fogom ismerni?
Előre is nagyon köszi a segítséget!!! :)
2011. jún. 5. 20:10
1/3 anonim válasza:
Szerintem az orgazmust semmilyen más érzéssel nem lehet összetéveszteni, mindenképpen fel fogod ismerni. Csak engedd el magad és bízz a párodban :) és ne félj élvezni!
3/3 anonim válasza:
Igen,egészen biztosan,megkérdőjelezhetetlenül tudni fogod,ha az lesz.Nem kell semmire számítani,jönni fog magától,szerintem már jó úton jársz.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!