Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy érezze?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy érezze?

Figyelt kérdés
A barátommal gumival védekezünk, viszont ő, állítása szerint, így nem érez túl sokat. Fogamzásgátlót nem akarok még szedni, a hüvelytabletta pedig nem tűnik túl biztonságosnak. Jár/Járt még/már valaki hasonló cipőben? Milyen pózokat tudnátok ajánlani, amit ő is élvezne? Nagyon el vagyok keseredve,eddig ilyen gondom még nem volt...
2011. jún. 5. 20:02
 1/7 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
2011. jún. 5. 20:04
 2/7 anonim ***** válasza:

használjátok a legvékonyabb gumi fajtát, de egyébként szeintem csak nyafog, biztos hogy érez valamit, max nem olyan sokat, mint anélkül.

Amúgy mindkettőtöknek jobb érzés lenne, ha fogamzásgátlót szednél

2011. jún. 5. 20:04
 3/7 harcosangyal ***** válasza:
Ha nem elég komoly a kapcsolatotok vagy nem vagy elég idős hozzá NE szedj fogamzásgátlót. Nekem is mindig panaszkodott a párom, hogy gumival keveset érez de mindig megkérdeztem, hogy akkor mit szeretne gyereket vagy azt, hogy ne szexeljünk? Én ki vártam a megfelelő időt - ha lehet ilyet mondani - arra, hogy fogamzásgátlót szedjek. Meg kell értenie ha Te még nem akarod.
2011. jún. 5. 20:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha ebből komoly viták vannak akkor megoldás lehet a pesszárium.
2011. jún. 5. 20:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Durex Ultra Thin-t használunk/tunk. Ennél vékonyabb szerintem nincs... Igen, a tabletta lenne a legjobb, de nem akarom tönkre tenni a szervezetemet. Olyan nincs, hogy semmit nem érez... Nem vagyok túl tapasztalt,lehet az a gond...bár azt mondta, hogy az előző kapcsolataiban sem érzett semmit. Viszont én örömet szeretnék szerezni neki, ilyen téren is...Köszönöm az értelmes válaszokat :)
2011. jún. 5. 20:27
 6/7 Moszuke ***** válasza:
91%

ez kamu.. tény, hogy sokat "tompít" a gumi, de a srác csak rinyál és érzelmileg zsarol téged, hogy rávegyen a bogyóra.

ne hagyd. ha kell dobd ki inkább.. az ilyen férget nem szabad hagyni, hogy a fejedre nőjjön.

bár szerelmes vagy, szal tök mind1..

2011. jún. 5. 20:40
 7/7 anonim válasza:
nem feltétlen rinyál, engem is zavar az óvszer, ha felrakom, a legnagyobb izgalomban is keresztbe tesz, amint leveszem, minden a régi, akármilyen óvszer is az:S
2011. jún. 6. 18:24

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!