Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak játszik velem? Nagyon fontos!
Beleszerettem az egyik haveromba,és a múltkor beszéltem vele erről.. De csak addig jutottunk,hogy az a csók nem jelentett neki semmit.. De azt mondta még akkor amikor smároltunk pár hónappal ezelőtt,hogy tetszem neki,és tényleg mindig nagyon néz,még a haverjainak is mutatott rám,hogy "jóóóó!" Csak az a baj,hogy nálam jobb csajok vannak vele,úgy mint haver,és eléggé mások vagyunk. Én nagyra nyitom a szám ha van valami,ő meg békésebb. Nem tudom hogy megpróbáljak e összejönni vele,annyira még nem ismerem, csak egy szórakozóhelyre járunk,és ott nagyon szokott nézni,még a ruhatárnál is,mikor ülök,vagy ha ránézek,engem néz és nem néz el. Meg olyanokat mond,amiből azt veszem le,hogy tetszem neki. Olyanokat mond hogy miért nem mentem oda hozzá,meg hogy azért nem csajozott,mert én nem mentem hozzá oda,ilyenek.
16L / 19F
egyetértek az elöttem szólóval, énis 19 vagyok és pasi, háát... ha sztem ne pazarolj rá időt mert csak magadat fogod pofára ejteni :(
ha akarna is tőled valamit az maximum csak egy 1 éjszakás kaland lenne :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!