Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meleggé változom, ha megkóstol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleggé változom, ha megkóstolom haverom spermáját?

Figyelt kérdés
Fogadást vesztettem és meg kell innom egy sört amibe...az van... akkor mostmár meleg leszek ha meggteszem?
2011. jún. 5. 19:21
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
hát az utolsón szakadtam, a bunkókról nem mondok semmi, a normális válaszokat meg köszönöm. lényeg h akkor ugyanugy heteró maradok... király
2011. jún. 5. 19:53
 12/16 anonim ***** válasza:
nem, de ha megcsókolsz egy békát, királylánnyá változol
2011. jún. 5. 19:53
 13/16 anonim ***** válasza:

"hát az utolsón szakadtam, a bunkókról nem mondok semmi, a normális válaszokat meg köszönöm. lényeg h akkor ugyanugy heteró maradok... király"

Wazze,, te tényleg ilyen hülye vagy???

2011. jún. 5. 20:10
 14/16 stikkes ***** válasza:
FUCKYEEEAAAHHH!!!!
2011. jún. 5. 21:18
 15/16 anonim válasza:
Homár
2011. jún. 5. 21:55
 16/16 Anders ***** válasza:
Figyu ha ennyire rámuzdultál a dologra akkor minek sörrel meginni? Szívd ki a barátod farkából úgy még természetesebb is.
2011. jún. 8. 23:58
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!