Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi okból kifolyólag használhat ki egy BECSÜLETES srác egy csajt? Tudtok ilyeneket mondani? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
Szexuális célra használja, nem szerelmes belé.
Mégis NAGYON becsületes és tisztességes az illető (huszonéves) srác az élet minden területén.
2011. jún. 5. 17:35
1/4 anonim válasza:
Kérdés, a csaj hogy viszonyul a sráchoz? Ha részéről sincs semmi komoly, akkor "barátok, extrákkal".
2/4 anonim válasza:
Volt egy csaj aki belém volt zúgva. Én meg lefordíttattam vele egy német sajtreceptet, mivel én nem tudok németül. Ettől még becsületesnek érzem magam. 24F
3/4 anonim válasza:
Kanos. Az elég ok, de nem biztos, hogy kihasználja...
4/4 anonim válasza:
Ha ő is csak szexre kell a lánynak, nincs ezzel semmi probléma.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!