Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért jobb a pasiknak, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jobb a pasiknak, ha szűz a csaj?

Figyelt kérdés
Csak azért mert szűk? :D
2011. jún. 5. 17:22
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
76%
mert akármit csinál nem lehet béna, mert a csaj még nem tapasztalt előtte jobbat. Vagy lehet béna, de ha már átlagos, akkor se érzi azt hogy alulteljesített, mert a csaj mindig emlékezni fog rá, és mindenkit hozzá fog viszonyatani. Meg ez olyan mikor a felfedező felfedez egy új helyet. Ő az első aki azon a terepen járhat, és ez egyfajta megtiszteltetés.
2011. jún. 5. 20:25
 12/25 anonim ***** válasza:
96%

Megtiszteltetés a fiúnak :) Főleg ha a csaj elmúlt már 16 mondjuk xD Mert manapság egy 14 éves szüzességét elvenni nem nagy kunszt :DD Na meg ja nem szeretik a kritikát. De alapjáraton szerintem a fő érv hogy tényleg ők az elsők és ez tökrefasza érzés :D Én mikor 16 évesen először csókolóztam az tök jól esett egy srácnak :)))

17/L

2011. jún. 5. 23:18
 13/25 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat.
2011. jún. 5. 23:18
 14/25 anonim ***** válasza:
85%

nem jobb. izgatóbb, hogy nem egy vagy a több, netán sok közül, hanem az első akinek odaadja magát. megtisztelés, felemelő, lelki örömet okoz.

az a pasi akit csak a testi örömök hajtanak, biztos nem bukik szüzekre. mert ha már kemény szexről van szó, a tapasztalt mégis jobb.

2011. jún. 11. 22:43
 15/25 anonim ***** válasza:
7%

Nem jobb.

Tapasztalatlan :-(

2011. jún. 11. 22:54
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Annak aki tényleg szereti a lányt, annak ez lehet a legjobb dolog a világon, aki csak a szexre megy annak a tapasztalt mindig jobb.
2011. jún. 11. 23:05
 17/25 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. jún. 11. 23:12
 18/25 anonim válasza:
50%
Mert a barmok szeretik 'megcsinálni/megszúrni a csajt'.Jelentem ezt nem nevezném pasinak!
2011. jún. 11. 23:45
 19/25 harisnyababee ***** válasza:
82%
Szerintem meg azért, mert a legtöbb srácnak csak a szája jár, h májer az ágyban, közben meg holt béna, és egy szűz lány még nem tud viszonyítani, és nem fog beégni a srác, mint mondjuk egy tapasztaltabb csajszinál. Túl nagy az arcuk, és rossz néven veszik, ha közli vele a tapasztaltabb nő, h nem olyan király a fiúka, ahogy képzeli magáról. Am meg nem jobb a szűz lány, legalábbis a környezetemben ezt mondták a srácok. A párom meg kijelentette, h nem csak, hogy szűz lánnyal nem akar semmit, de még fiatalabbal sem igazán, mert csak kínlódás van vele, szereti, ha maguktól mennek a dolgok, és nem kell mindent elmagyarázni, h mit és hogyan...
2011. jún. 12. 00:44
 20/25 A kérdező kommentje:
köszii
2011. jún. 13. 00:47
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!