Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiba lenne, hogy első randin lefeküdtünk?
Figyelt kérdés
Még csak egy hete vagyunk együtt,de már hónapok óta ismerjük egymást, és napi több órát beszélgettünk, és szeretjük nagyon egymást. A nap folyamán eléggé felcsigáztuk egymást, és este szex lett belőle. Szerintetek hiba volt, vagy két szerelmes között nem számít az "idő" szabály?2011. jún. 5. 17:03
1/7 anonim válasza:
egy hete együtt vtok de ez volt az elsõ randi?o.O
2/7 A kérdező kommentje:
Találkoztunk már, még barátokként, de amióta járunk ne találkoztunk, mert 30 km-re lakik tőlem... Persze most majd gyakrabban látom :)
2011. jún. 5. 17:11
3/7 anonim válasza:
hogy jártatok ha nem is találkoztatok? xd
4/7 anonim válasza:
hát ha hónapok óta ismeritek egymást és tulképp ismerkedtek mintha randiznátok, csak nem mondtátok ki épp hogy randi, meg közben egymásba szerettetek, akkor szerintem mindegy. nem attól kell számolni hogy "hivatalosan" mikor jelentitek ki hogy ti most jártok... tulajdonképpen ilyen esetben annyira nem is biztos hogy meghatározható hogy mikortól jártok. és fölösleges is, legalább nem lesz belőle egy hülye dátum amit el lehet felejteni, hogy namostaztán pont X napja vagyunk együtt :)
5/7 anonim válasza:
Hát anya nekem azt mesélte, hogy ő apát ismerte munkahelyről, így kb 2. vagy 3. randin már lefeküdtek, és két hét után össze is költöztek...
aztán meg pár év után összeházasodtak, de pár év múlva nagyon megromlott a házasságuk, és bár nem váltak el, nem sikerüt megjavítaniuk
és anya azt mondta nekem így évletek távlatából, hogy tényleg túl hamar és könnyen adta oda magát, és ez így nem volt jó, nem lett volna szabad
neki ez volt a véleménye, de lehet nálatok másképp alakul majd
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igazából szerintem az élet lényege, hogy azt tegyük ami jól esik, azzal akit szeretünk. És tényleg nem egy friss kapcsolat, csak eddig nem mondtuk ki hogy járunk, és szeretjük egymást. Remélem nme bánjuk meg, de ha esteleg valakinek még van gondolata erről az egészről, akkor kíváncsian várom :)
2011. jún. 5. 18:31
7/7 anonim válasza:
Te döntesz és minden rajtatok múlik. Mindenkinek másmilyen a mentalitása, nekem nem férne bele, hogy ilyen korán lefeküdjek bárkivel is, meg én szeretem kiélvezni a csak randizós időszakot, és nem rohanni sehova. Na meg szeretem előtte alaposan megismerni is az illetőt, akár ismertem már előtte, akár nem. Viszont szerintem ne agyalgass ezen, mert pont azzal vághatsz esetleg tönkre mindent. megtörtént, megtörtént, változtatni úgy sem lehet.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!