Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem tudta berakni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudta berakni?

Figyelt kérdés
barátommal fél éve vagyunk együtt és én még szűz vagyok... (ő 20 én 17) sokat szoktunk pettingelni viszont tegnap kívántam és moondtam,hogy szexeljünk..most nyalt ki először,amit nem éélveztem...ujjazott és nagyon fájt így abbahagytuk de sokszor nekipróbálkoztunk... 4óra hosszán át!! végül megpróbáltuk,hogy belémhatol ,de természetesen nem mment..:S ő is kívánt én is őt,mi lehetett a baj?
2011. jún. 5. 16:51
 1/8 anonim ***** válasza:
96%

Az első szárnypróbálgatás nem mindig jön össze..

Na de 4 órán keresztül?! XD

2011. jún. 5. 16:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

"most nyalt ki először,amit nem éélveztem...ujjazott és nagyon fájt így abbahagytuk de sokszor nekipróbálkoztunk..."

úgy nagyjából ez, amit leírtál. addig szerintem ne erőltessétek, amíg az ujjazást nem élvezed, és nem tudsz ellazulni közben.

2011. jún. 5. 16:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Ahhoz, hogy bemenjen, neked fel kell izgulni, nedvesedni. Ezenkívül ellazulni. Nálatok ebből semmi nem volt meg. Sőt.
2011. jún. 5. 16:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Nálad mi a petting? Nyalás, ujjazás nem tartozik bele?
2011. jún. 5. 17:09
 5/8 anonim ***** válasza:
ha nem élvezted amikor nyalt,ott vmi bibi van...vagy nem lazultál el,ami aztjelenti h még nem állsz készen a kiadósabb pettingre sem, vagy ő nem csinálta jól,amire a megoldás,hogy irányítod és elmondod neki h mi és hol jó...innentől kezdve semmi ujjazás,csak nyalás..ha majd élvezed,jöhet az ujjazás...ha azt is, akkor léphettek tovább...
2011. jún. 5. 17:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Az ujjazást nem mindenki élvezi! Én nem vagyok szűz, de utálom, ha belém nyúl a párom, rossz érzés.
2011. jún. 5. 18:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Krém, síkosító, ha elég merev a szerszám betolja, nem kell veled finomkodni, közben majd elkezded élvezni, ha rossz is lesz először!
2011. jún. 5. 18:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség, nincs semmi bibi. Engem is nyalt és ujjazott is a párom, és kellemetlen volt, nem élveztem (az elsőnél se, és most se, pedig jópár alkalom volt már:). Bugyin keresztül simogatott, és úgy is nagyon benedvesedtem, és ment a behatolás. Ha tényleg kívánod, akkor könnyen benedvesedsz, és nem lesz semmi gáz. Sok sikert!
2011. jún. 5. 22:50

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!