Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ment el? Többi lent.
Tegnap pettingeltünk a barátommal és sehogy sem akart elmenni. Tényleg már mindent csináltam,hogy sikerüljön neki és nem ment. Eléggé fel volt izgatva és én is jól csináltam(remélem). Mégis akárhányszor próbálkoztunk nem ment. Láttam rajta,hogy csalódott és én is az voltam, de én nem mutattam. Ez volt az első közös pettingünk. Neki már volt pettingje,de nekem tényleg ez volt az első. Később elment wc-re hátha neki sikerül,de nem ment. Aztán hazakísért. Utána otthon újra próbálkozott és akkor már ment.
Én voltam béna? De ő azt mondta,hogy jól csinálom.
Ő lett volna zavarban? Nem hiszem.
A helyzet most elég gázos,mert ő tudott nekem örömet szerezni én meg nem neki. De megbeszéltem vele és mondta, hogy nem haragszik. De nagyon félek, hogy csalódott bennem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!