Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogalmazzak a barátnőmnek hogy feküdjünk le? :$
Már 8 hónapja járunk, én 18 ő pedig 16 éves.
Ő még szűz, én már nem de nem tudom hogy mit is mondjak neki. Látom ill. érzem rajta hogy szeretné, de sosem kerül rá sor, simogatás izgatás volt, de szex még nem. Mit tegyek, normális válaszokat lécci.
"felszeretném hívni a figyelmedet hogy le borotbáltam, a hátamat "
19F
mivel normális választ vársz , így nem írom le azt amit először akartam.
így csak annyit írok : te barátnőd 8 hónapja vagy vele, szoktatok beszélgetni? mi lenne ha kinyitnád a szád és mondjuk megkérdeznéd? de igazából én nem nagyon beszélgetnék vele, hanem cselekednék.
-Szopol-e borért?
-Nem!
-Akkor szopjál ingyen!
megkérded tőle h: tudtad-e h a orvosok szerint a szex segít az izületi bántalmak gyógyítására.
és ha azt mondja h van izületi gondja akkor "meggyógyítod" ha meg nincs neki akkor minnél hamarabb meg kell előzni a problémát.
xd
Semmiféleképp ne támad le azzal h szexelni akarsz. A barátnőd szűz, tehát vezesd rá. Légy romantikus ! Hívd át, gyertyák virágok az ágykörül stb. Le fog esni neki ; ) Hidd el ez minden lánynál bejön.:)
15\L
Milyen jó tanácsokat tudnak adni a 15 évesek,biztos neki is így volt.
Kérdezd meg tőle egyszerűen,vagy igen vagy nem.Mgebeszéltek egy időpontot ha fel szeretne készülni,te meg a szobáddal készülsz fel.Ennyi
Jézusom. Szerinted tényleg így kellene kinéznie egy aktusnak? "Le kellene már feküdnünk./Nem akarsz szexelni végre?", majd fogjátok magatokat és befekszetek az ágyba?...
Ez nem így megy.
Amikor olyan a helyzet, akkor megkérdezed, hogy nem-e szeretné-e, vagy előveszed a gumit és megnézed mit reagál...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!