Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Perverz vagyok, vagy csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Perverz vagyok, vagy csak kíváncsi?

Figyelt kérdés
Szeretném kipróbálni, hogy milyen megbilincselve lenni. A legjobb az lenne, ha egy rendőr tenné rám, de amúgy mindegy. (L/20)
2011. jún. 5. 14:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

"A legjobb az lenne, ha egy rendőr tenné rám"

Ikszdé. :D

2011. jún. 5. 14:05
 2/12 anonim ***** válasza:
Hááát..menj be a rendőrségre..Mondd el a kívánságod és biztosan sorba fognak állni. ;)
2011. jún. 5. 14:06
 3/12 anonim ***** válasza:

És ha egy bkv-s megbüntet az nem izgat fel? Azt el tudom intézni.

Vagy ha egy tüzoltó leporoltóz.

2011. jún. 5. 14:14
 4/12 anonim ***** válasza:
igyál utcán, ellenállj aztán tépd le magadról a ruhát, utána megbilincselnek, utána meg mond hogy azt csinálhatnak veled amit csak akarnak, után megdug 2 rendőr, utána lelő az erdő közepén, utána elás, utána meg megtalálja a kamugyilkost és bezsebelik a jutalmat.
2011. jún. 5. 14:38
 5/12 A kérdező kommentje:
Vajon mit szólna egy rendőr, ha odamennék hozzá az utcán és megkérném, hogy bilincseljen meg?
2011. jún. 5. 15:43
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Boldogan megtenné, épp azért lett rendőr hogy valakit végre jól megbilincselhessen.
2011. jún. 5. 15:52
 7/12 anonim ***** válasza:
szerintem csak jöjj össze egy rendőrrel és akkor soha se kell szerepet játszani. biztos találsz olyat aki benne van bilincselős szexbe. a megkérdezést meg törvény nem bünteti :P
2011. jún. 5. 16:47
 8/12 anonim ***** válasza:
Menj el egy dominához! Az jó pénzért megbilincsel, kikötöz, elveri a segged, meg amit akarsz...
2011. jún. 5. 17:30
 9/12 anonim ***** válasza:
Nos, bizonyos sarkokon már kezdi bevenni magát a "zsanettkázás", hiszen manapság a fiataloknak az kell, amit a tv-ben látnak. Heyy, bezzeg az én időmben... Szénakazal és társai...
2011. jún. 5. 18:03
 10/12 cefreng ***** válasza:
Én benne vagyok csak írj privibe(küldj e-mailt)Bár én benne vagyok a fordítotjába is.
2011. jún. 5. 18:56
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!