Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti leszoktátok szopni a pasitokat? Vagy hogy izgassátok fel?
Figyelt kérdés
nem túl szégyen ha egy lány szop?2011. jún. 5. 14:02
1/11 anonim válasza:
Miért lenne az?! Nem a bokor mögött,térdelve kell csinálni és akkor semmi megalázó nincs benne.
2/11 anonim válasza:
Nem tudom mi van mostanság a pasikkal, de ha szexre kerül a sor akkor engem már nem kell izgatni. Ha a csaj le szeretne szopni akkor csak rajta, de én nem erőltetem. Amúgy meg nem szégyen szerintem, ennyi erővel az is szégyen lenne ha egy pasi nyal?!
20F
3/11 anonim válasza:
Miért lenne szégyen? Ha a párodnak csinálod, és nem egy buliban cumizol le egy ismeretlen srácot, akkor nem szégyen.
4/11 anonim válasza:
Jó megveregetem nyújtófával oszt úgy fö izgul, hogy csak no!!!
Drága! Az nagyobb szégyen, hogy azt írtad, hogy izgassátok!
5/11 anonim válasza:
én izgasom,
te izgasod,
ő izgassa XDDDDD
6/11 anonim válasza:
A szopás pont megfelelő az izgatásra. Csak ne fogazz!
7/11 anonim válasza:
szoktam igen. mi ebben a szégyen? az is szégyen ha egy pasi nyal?
ha nem egy bokor mögött kényszerít rá, miközben tépi a hajad nincs benne semmi megalázó
9/11 anonim válasza:
Azért ne itéljétek el azt aki a bokor mögött csinálja ha kedvelik egymást akkor ott se rossz
10/11 anonim válasza:
Istenem mindig az ilyen kérdések dobnak fel a legjobban :D
Izgassa! :D Hatalmas!
:D
Köszönöm!
:D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!