Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Próbáltátok már az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Próbáltátok már az önszopást? Milyen volt? :D

Figyelt kérdés
Én kipróbálnám, de nemtom, megéri-e:D Lécci homározós meg hasonló válaszokat ne!
2011. jún. 5. 13:59
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
Légyszi' fogj egy kötelet, az egyik végét kösd a nyakadra, a másikat meg egy fára, és ugorj le!
2011. jún. 5. 14:01
 2/9 anonim válasza:
...esetleg ha nincs gerinced megtudod...
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
Nem érek le addig... önszopástól meg nem leszel homár
 4/9 anonim ***** válasza:
58%
Persze..Egyik vizsga előtt jól megszopattam meg..Nyilván jól meghúztak,így szophatok vele mégegyszer.
 5/9 anonim ***** válasza:
Amugy miert nem keresel egy fiut es csinaljatok egymasnak?
2011. jún. 5. 14:03
 6/9 anonim ***** válasza:

Próbáltam, de nem sikerült :D

19/F

2011. jún. 5. 14:16
 7/9 anonim ***** válasza:

Kipróbáltam, nem jött össze.

Amúgy ha nem vagy legalább egy kicsit hajlékony, akkor nem fog menni. Ha kipróbálod egy dologra figyelj: NE ERŐLTESD TÚL! Ha nem megy, akkor edz (gimnasztikai gyakorlatok pl. jók ilyenre). Ha túlerőlteted akkor a legrosszabb esetben egy életre hazavághatod a gerinced, de jó esetben is akár napokig tartó hátfájást szerezhetsz magadnak. Ha alapvetően hajlékony vagy, akkor hajrá. Ha fel tudsz venni egy erre alkalmas pózt probléma nélkül, akkor ártani már nem árthatsz vele.

2011. jún. 5. 15:25
 8/9 cefreng ***** válasza:
ne legyen nagy hasad és legyél hajlékony ennyi az egész aztmondják hogy olyan mintha téged szopnak és te szopsz valakit.Eggyesek szerint az élvezet fantörpikus
2011. jún. 5. 18:52
 9/9 Anders ***** válasza:
Állítólag a férfiak 10%a meg tudja csinálni, fönn van wikipédián.
2011. jún. 9. 00:04

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!