Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne legyek ennyire száraz? (bővebben lent)
6éves párkapcsolatban élek a párommal, mindennél jobban szeretjük egymást,és a szex is tökéletes volt. Eddig.
Pár hónapja kezdődött, hogy nem tudok benedvesedni, van, hogy egyáltalán nem, pedig iszonyatosan kívánom. van, hogy hazaér munkából és már az ajtóban letámadom, mert annyira kész vagyok, és akkor is tiszta száraz. Elég kellemetlen nekem, őt állítólag nem zavarja, de én már a depi szélén állok miatta. Voltam nőgyógyásznál, gondoltam egy gyulladásra vagy bármi, de szerinte minden rendben van. Síkosítót én nem akarok használni, esetleg valaki tudna valami más módszert is rá?
Ennek biztos, hogy valami oka van, tehát trehány a nőgyógyászod.
A szárazságot okozhatja több dolog is. Pl. ha évek óta szedsz fogamzásgátlót. Lehet a háttérben hormonális ok is, amit ránézésre nem tud a doki megállapítani.
Addig marad a síkosító, és keress meg egy másik orvost, aki foglalkozik is a problémáddal, de ennek ugye szerves része, hogy őszintén el tudod mondani, mi a probléma.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!