Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Bejön/bejönne nektek ez a szerepjáték?
Figyelt kérdés
A pasitok rendőr szerepben, Ti pedig bűnözőiben. Mondjuk prosti szerepben. A pasitok elfog, megbilincsel és bezár egy cellának "berendezett" helyiségbe. Később még továbbvihető a történet pl. börtönőr-rabnő, vagy bíró-vádlott megosztásban. A lényeg, hogy a nő van alárendelt, kiszolgáltatott szerepben (bilincsben,fogdában...stb) és mindenre hajlandó szexuálisan, hogy kiszabaduljon, vagy enyhébb büntetést kapjon.
Mennyi időre vállalnátok be ezt?
2011. jún. 5. 13:01
1/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem jönne be. Biztos, hogy nem vállalnám. Akármennyire szeretek valakit, nem hagyom hogy megbilincseljen, és azt sem szeretem ha valaki erőszakos, márpedig ha mindent megtehet akkor óhatatlanul olyan dolkokat is meg akar tenni amiket én nem bírok a szexben.
2/6 anonim válasza:
A bezárás nem biztos, max pár percre, de pl. a bilincs jöhetne bármikor, bármennyi időre.:)
3/6 anonim válasza:
Szerintem izgi, na és persze fordítva is :) Bilincs és bekötözött szemek XD De ez egyénfüggő. 21/L
5/6 anonim válasza:
Én alárendelt szerepben soha nem lennék, de fordítva nem gáz.
20L
6/6 anonim válasza:
Miért a csajnak kellene alárendelt szerepbe lenni? Ezt valahogy nagyon kihangsúlyoztad!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!