Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » összejöttem a hétvégén egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

összejöttem a hétvégén egy pasival, aki iszonyatosan bújós. Már tegnap alig vártam, hogy szabaduljak. Mi a bajom?

Figyelt kérdés
Pénteken, szombaton össze voltunk 'zárva'.Lélegzetvételnyi időre nem voltam egyedül. Mindig a hátsómban volt, ölelgetett, puszilgatott... Nem azt mondom, hogy ne csinálja.
2011. jún. 5. 11:52
 1/6 anonim válasza:
100%
ezek a szeretethiáynos pasik akik túlzásba viszik. Nekem is volt egy hasonló 2 napnál tovább nem tartott. Nem veled van a baj hanem vele:))
2011. jún. 5. 11:54
 2/6 napietus ***** válasza:
hát ez engem is zavarna. vele kellene megbeszélned, hogy Te ezt nem igényled, sőt zavar. biztos megérti.
2011. jún. 5. 11:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem is tudom... biztos régimódi vagyok, de én csak akkor jövök össze valakivel, ha bizonyos mértékig az ismerkedés alatt már kitapasztaltam. Pont az ilyesmik miatt öngól szinte rögtön elkezdeni járni valakivel.

Mondjuk a kérdésed az, hogy "Mi a bajom"... arra meg magad válaszoltál... innentől nem értem, mi még a kérdés.

2011. jún. 5. 12:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Én ezt nem bírnám elviselni. Megőrjítenek az ilyenek. Azt is utálom, ha mindenhová utánam jönnek. Hagyjanak békén, járni is tudok, levegőt vennem pedig nem ártana.

Én már az első fél órában leléptem volna a helyedben.

2011. jún. 5. 13:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy egy kicsit fogja vissza magát, és csinálj vele olyan programot, ahol más is van, nem csak ti ketten meg a sok szabad idő. Séta, kirándulás, evés, múzeum, állatkert...
2011. jún. 5. 14:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Voltak körülöttünk elegen, és program is volt bőven.
2011. jún. 5. 14:12

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!