Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az hogy mindenki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy mindenki azzal jön hogy milyen jó nekem hogy 22/6-os péniszem van?

Figyelt kérdés

Amikor csak 30 feletti nőkel volt még olyan több éjszakás kapcsolatom. Szerintük jó szerető vagy. De engem jobban vonzanak a 18-22 éves lányokkal a kalandok.

26/F

2011. jún. 5. 02:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Akkor nem jó neked hogy 22/6-os péniszed van.

Egyébként tök mind1 hogy péniszed vagy melled vagy bármi, csak általában a nagyobb, gyorsabb, erősebb,etc. jobban hangzik, +mindenki még jobbat akar.

Mint valamelyik gazdag család pár milliós cuccot vett babának ami semmivel se tudd többet, csak urva drága. Deháát a drágább jobb

Szóval már eleve az hogy waa neked nagy jó érzést vált ki, már többé kevésbé persze.

2011. jún. 5. 06:23
 12/17 anonim ***** válasza:
Honnan tudják egy buliban,hogy neked mekkora farkad van? Egy éjszakás csajokat ma nagyon könnyü találni, és ne féltsd a nöket nem fognak megijedni a 22-töl, hisz tudnak vele mit kezdeni. Nem fognak utálni, mert a tied átlagon felüli.
2011. jún. 5. 09:57
 13/17 A kérdező kommentje:

Hát én jobban örülnék a ha 16/4.5-es lenne.

"Hogy lehetne felismerni a lányokat, akik nem csak egy éjszakára akarnak?"

"Hát sajnos tapasztaltam. Volt aki rám csapta az ajtót, mert amikor lehúzta az alsóm már kezdet felállni."

"Én még fiatal vagyok és kalandokat keresek. De nem egy éjszakás, lelki ürességet. Fiatalos laza kalandokat. És ehhez jó lenne tudni, hogy szúrjam ki azokat a lányokat akik nem ijednek meg, és főleg még élvezik is ekkora mérettel."

"Hát sajnos egy hogy ha valakivel így jöttem össze, közbe százszor megkaptam látatlanba hogy a kamuzok és hogy a "nagy farok srác" (nem, nem nagy farkú srác), és általában ezek a lányok sokkal kisebben gondolják a péniszem."

2011. jún. 5. 10:52
 14/17 Pinocchio ***** válasza:
Hát 22centis farok már engem is zavarna az már túl sok,adj oda néhány centit nekem:)
2011. jún. 7. 08:52
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát kb. meglátnám és elkergetnélek. Még a barátom átlagos farkával is gondok vannak néha, nemhogy a tieddel... Nekem nem kellenél, bocsi... Legalábbis a szex nem működne. 22/L
2011. jún. 7. 08:56
 16/17 anonim ***** válasza:
Semmit sem ér a farkad ha nem tudod hadználni
2011. jún. 7. 10:23
 17/17 A kérdező kommentje:
"Szerintük jó szerető vagyok."
2011. jún. 7. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!