Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem tudom kielégíteni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom kielégíteni a partneremet kézzel és orálisan?

Figyelt kérdés
Érdekes, mert az előző kapcsolataimban ez sosem volt gond. Viszont nála még két év alatt egyszer sem sikerült. Mással nincs gond, csak nem tudom végigvinni. Bennem van a hiba? Tényleg ennyire pancser lennék? ő azt mondja, h túl görcsös, de ez meg azért fura, mert komoly kapcsolatban élünk. Kezdem azt hinni, hogy tényleg ilyen szerencsétlen vagyok :(
2011. jún. 5. 01:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Ne érezze a fiúd hogy kelletlenül csinálod. Csinálj úgy mintha élveznéd, ne legyen unott közönyöd.
2011. jún. 5. 01:26
 2/10 anonim ***** válasza:
Mi is így vagyunk vele... Nagyon élvezi, közel is van hozzá, de valahogy nem megy... :(
2011. jún. 5. 01:33
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem kelletlenül csinálom! Én beindulok arra, ha neki csinálom! És próbálom mindig változatosan csinálni, vagy megkérdezem, h mit szeretne. De mégsem megy :S
2011. jún. 5. 01:36
 4/10 A kérdező kommentje:
Kedves 2.! Neked mit mond a párod, miért van ez?
2011. jún. 5. 01:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Exemnek 2 év alatt sem sikerült orálisan kielégíteni, pedig tudott :)) sőt... még egy nőnek sem sikerült..

Pedig szexben / önsegítésben tökéletesen, egyszerűen sikerül, orálba mégse :)

Ja és nincs semmi gátlásom, nem szoktam görcsölni se stb.

Egyszerűen ez van és kész.

De még ennyit: ettől függetlenül rendkívül jó érzés és imádom ha Párom csinálja nekem :)

Szal fel a fejjel ;)

UI: esetleg próbáld meg azt, h a végén amikor te hát köhöm.. akkor ő fejezze be kézzel, amolyan munkamegosztásba :D

21/f

2011. jún. 5. 11:18
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket! "örülök" hogy nem csak nekem vannak ilyen problémáim, pedig már tényleg azt hittem, hogy velem van a baj. Amúgy a párom azt mondta, h régebben egy lánynak már sikerült orálisan kielégítenie...szóval nem tudom...:S
2011. jún. 5. 16:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ne parázz rajta :) Amíg ő szeretné hogy csináld, addig nincs probléma :)
2011. jún. 5. 16:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Lehet, jobban kéne szorítani a száddal.
2011. jún. 7. 00:18
 9/10 Smartguy86 ***** válasza:

Egyszerű, csak jól kell szopnod! A nyelveddel simogasd a makkja alsó részét, körbe körbe, néha kapd be az egészet és szopd! Kb ennyi. Közben a kezeiddel is rásegíthetsz, gyengéden átfogod és húzogatod közben. Ennyi!

Amúgy meg miért nem kérdezed meg, hogy hogyan akarja? Nála jobban senki nem tudja, hogy mit akar!

2011. jún. 7. 00:53
 10/10 anonim ***** válasza:
32%
Veled nincs baj a srác impotens
2011. jún. 7. 10:25

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!