Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy miközben a barátom "behatol" elkezd fájni a hasam? Olyan furán fáj?!
Figyelt kérdés
2011. jún. 4. 23:35
1/10 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a méhedig megy neki?
Csak tippelek...
2/10 Kingaa1 válasza:
mostanaban nekem is faj, pedig kellokepp be vagyok indulva ra meg minden... en sem tudom mitol lehet... de legtobbszor elejona fajdalom es akkor mar nem olyan jo, de hallgatok... vagyis mikor nem faj annyira h le kelljen fekugyek
3/10 A kérdező kommentje:
Eddig nem fájt sose, csak mostanában kezdett fájni.. főleg amikor teljesen behatol.. már mint na.. :D
2011. jún. 4. 23:42
4/10 anonim válasza:
Nem tudom, de lehet, hogy vagy van valami gyulladásod, vagy nem vagy felkészülve még teljesen, hiába tágulsz rendesen. Ha egészségügyileg rendben vagy, egy kicsit hosszabb előjáték megoldás lehet. Az aktus elején meg legyen a párod óvatosabb.
5/10 Kingaa1 válasza:
en nem tudom de nagyon kellemetlen
6/10 anonim válasza:
menj el előtte pisilni, az is lehet a baj :) minden pózban fáj?
7/10 A kérdező kommentje:
igen
2011. jún. 5. 09:33
9/10 A kérdező kommentje:
és ebből lehet baj?
2011. jún. 5. 11:27
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!