Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, mennyire nehéz titeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire nehéz titeket rávenni a szexre?

Figyelt kérdés
Ha pl. egy fiú barátotok akarná lefeküdnétek vele?
2011. jún. 4. 23:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%

Csak olyannal szeretkezek, akibe szerelmes vagyok, de akkor is kell pár hónap, hogy biztos lehessek benne, hogy nem csak arra kellek annak a valakinek. Biztos, hogy nem feküdnék le egy "sima" baráttal, és senkivel, akivel nem vagyunk kölcsönösen szerelmesek egymásba.

20/L

2011. jún. 4. 23:05
 2/11 emlya ***** válasza:
Így van!!!
2011. jún. 4. 23:06
 3/11 anonim ***** válasza:

Haverra gondolsz? Nos nem szexelnék a fiú haverommal:D

Rám a jelenlegi párom másfél évet várt, hogy szexeljünk végre. Úgyhogy nálam nem sok esélyed lenne:D

2011. jún. 4. 23:07
 4/11 A kérdező kommentje:
Akkor mindig minden körülmények között csak szerelmetekkel? És ha egy fiú megkérdezné tőletek, akkor leoltanátok érte?
2011. jún. 4. 23:14
 5/11 anonim ***** válasza:

Hát, ha egy barátom kérdezné meg, akkor furán néznék rá, és kiröhögném :D Tudják, hogy boldog párkapcsolatban élek évek óta, és nem csalnám meg a barátomat, de amúgy se feküdnék le olyannal, akit nem szeretek. Szóval barát ilyet max poénból kérdezne tőlem. Ha egy ismeretlen kérdezné meg, akkor elmondanám neki, amit ide is leírtam.

20L

2011. jún. 4. 23:21
 6/11 napietus ***** válasza:
én szexeltem már barátommal. de ha megkérdezte volna, kiröhögöm, az tuti...egyszerűen így alakult.
2011. jún. 4. 23:24
 7/11 A kérdező kommentje:
azt sem engednétek meg hogy csak kinyaljanak?
2011. jún. 4. 23:24
 8/11 anonim ***** válasza:
Dehogyis!!! Meg se csókoltam soha olyan fiút, akibe nem voltam szerelmes, és nem is tenném soha. Pláne nem létesítenék senkivel érzelmek nélkül bármiféle szexuális kapcsolatot. Miért olyan nehéz elfogadni, hogy van, akinek az ilyesmi kizárólag szerelmen alapul? Nekem az összes szexuális tevékenység arról szól, hogy szeretjük egymást, kölcsönösen örömöt okozunk a másiknak és együtt éljük meg a szerelmet egy magasabb fokon.
2011. jún. 4. 23:28
 9/11 A kérdező kommentje:
végül is tényleg azzal jó akibe szerelmes az ember ez biztos, én sem feküdnék le azért mindenkivel, van pár lány haverom akiket rátudnák venni de ők nem tetszenek,
2011. jún. 4. 23:35
 10/11 anonim ***** válasza:
61%
Én is feküdtem már le baráttal.És én is kinevettem volna,ha megkérdezi.Így alakult az este és ennyi.
2011. jún. 4. 23:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!