Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből lehet észrevenni, ha egy férfi elélvezett? Mármint ruhában 'pettingeltünk', és nem vagyok biztos benne.
Figyelt kérdés
2011. jún. 4. 23:00
1/7 anonim válasza:
tiszta g.eci lesz a ruhája, ragad meg minden és az arcán is látod.. de mért nem ruha nélkül csináljátok?
2/7 anonim válasza:
Ha nem veszed észre hogy elélvezett akkor nem is élvezett el. A férfiaknál is elég feltűnő, mikor orgazmusuk van. Másképp vesz levegőt, remeg, nyögdécsel, öszzerándul néhányszor.
3/7 anonim válasza:
Markold meg a szerszámot és ,ha érzed ,hogy könnyen mászkál bent a nadrágban akkor biza sikert arattál:P
4/7 anonim válasza:
Második: van akin nem lehet egyáltalán észrevenni, tudom furcsa, de volt olyan barátom, aki még csak a levegőt sem vette máshogy! Egyébként igen, az hogy tiszta ondó lesz a ruhája, felettébb feltűnő jel.
6/7 anonim válasza:
Tényleg csak a ondó nedvessége, megjelenése az egyetlen biztos jel.
Lehet egy mély lélegzet vagy ütem váltás benne, izom összes húzódás a fej és a test több táján és akár elpirosodás is.
Hány éves vagy? És miért ruhában pettingeltek?
Melyikőtök a takargat, és mit?
Ha nem akarod ide írni a válaszokat, nyugodtan küld privibe.
7/7 anonim válasza:
hát én nem élvezek el felöltözve sehogy.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!