Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném lecumizni, tudom hogy nagyon élvezte legutóbb, viszont azóta szakítottunk. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Én nagyon szerettem őt cumizni, ő meg nagyon élvezte ahogy csinálom neki. Nem vagyunk már azóta együtt, nagyon hiányzik, és konkrétan a cumi is, de máséra egyszerűen nem vágyom. Vajon hogy reagálna ha megkérdezném tőle hogy akarja-e?2011. jún. 4. 22:36
1/11 anonim válasza:
Te most tulajdonképpen belé, vagy a farkába voltál szerelmes?...
2/11 anonim válasza:
Azt reagálná hogy egy farokéhes ribi vagy. De egy próbát megér ;). Én pl elfogadnám.
4/11 napietus válasza:
megkérdezné, mennyibe kerül...
5/11 A kérdező kommentje:
Szerelmes voltam belé, meg még vagyok is, csak szeretném ha lenne valami "program" ha találkozunk, úgy érzem nem menne az hogy csak beszélgessünk, mert mégiscsak többre vágyom :S
2011. jún. 4. 22:44
6/11 napietus válasza:
akkor se ajánlj fel ilyet, ha nem akarod, hogy ribinek tartson. egyébként hülye lenne visszautasítani, de akkor is, ez nagyon gáz...
7/11 anonim válasza:
csak magadat alázod.. nehogy már a farkéért.. ennyi erővel vehetnél egy műf*szt azt élhetnél vele boldogan
10/11 anonim válasza:
ha szeretnéd leszopni a volt pasidat, akkor miért ne??
Azért mert valamilyen okból szakítottatok, de ettől még beszélgettek, akkor feldobhatod neki, hogy te imádtad szopni, és szíved szerint most is... hátha azt mondja, hogy ok. :)
És még az is lehet, hogy ebből arra fog következtetni, hogy te nem szerelmes voltál belé, hanem csak bas zni szeretsz. Ettől sértve fogja magát érezni, és szeretne majd újra megkaparintani.Mindig az kell a pasinak amit nem kaphat meg. Jelen esetben az az érzés, hogy jól megbántott, belegázolt az érzéseidbe.Na de ha te nem szeretted....
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!