Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjük újra a szeretke...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjük újra a szeretkezést? Hogyan tudnék ellazulni?

Figyelt kérdés
Sajnos egy régi baleset miatt előjött egy makacs problémám, ami miatt rettentesen fájt a szeretkezés. Mivel nagyon szégyelltem a problémát, hetekig csináltuk úgy, hogy majdnem megőrültem a fájdalomtól szeretkezés közben. A barátomnak tűnt fel, hogy valami nem stimmel, és nem hagyott békén, addig amíg el nem mondtam, hogy mi a baj. Ő segített abban, hogy elmerjem mondani az orvosomnak is a problémát. Már tart a kezelés, és még hónapokig fog is, de már újra élhetnénk szexuális életet. Azonban én félek, és nem tudom rávenni magam. Néha-néha csináljuk, de nem tudom elengedni magam, végig azon jár az agyam, hogy nehogy fájjon, nehogy úgy csinálja a barátom, ahogy nem esik jól, stb. Megkeseríti az életem ez az egész. A barátom már a szemével felfal, annyira kíván, és én is szeretném a szeretkezést, de nem így. Mert most az egész egy rakás rettegés, és nem is látom magam kívánatosnak, mert egész végig riadt kiscica arcom van. Ha kérhetném, fiúnak születnék, mert akkor nem lenne hüvelyem, és nem lenne ilyen gondom. Teljesen el vagyok keseredve. Aki járt hasonló cipőben, adna valami tanácsot? Nálatok mi vált be? Próbáltuk már a romantikus, gyertyafényes szeretkezést is, de akkor meg arra gondoltam, hogy ez az egész felhajtás miattam van, pedig meg sem érdemlem, mert nem jó velem a szex. Régen minden olyan flottul ment, igazi szexi vadmacska voltam, de most...
2011. jún. 4. 22:21
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

"és nem is látom magam kívánatosnak, mert egész végig riadt kiscica arcom van"

Aha kirázott a hideg.. :)

Amúgy attól is fájhat a fiúnak görbe a pénisze, illetve próbálkozzatok más pózokban is.

[link]

2011. jún. 4. 22:28
 2/2 anonim válasza:

próbáld ki, hogy ne a szeretkezés legyen a cél. pettingeljetek sokat, legyen csók, simogatás, orális játékok, minden, ami nem jár effektív behatolással. ha így átélsz néhány orgazmust, akkor talán kicsit megerősödik újra az önértékelésed a szexben. ne arra gondolj, hogy fájni fog, vagy mikor fog fájni és mit csinálsz rosszul, egyszerűen csak figyelj a barátodra, örülj, hogy ott van veled, megérint. és a romantikus, ellazulós dolgok igenis hasznosak. nem érted van, hanem értetek, hiszen ha te jól érzed magad közben, akkor az nyilván a barátod is pozitív hatással lesz. szóval ne legyen semmi miatt lelkiismeretfurdalásod és ne okold magad. engedd meg magadnak, hogy elfelejtsd a berögződött fájdalmat, ez viszont csak úgy fog menni, ha fejben is elhiszed, hogy minddenkinek, neked is, jár a kiegyensúlyozott szexuális élet. persze tenni kell érte.

még egy tipp: nekem a szüzességem elvesztésekor volt hasonló kálváriám, mert vastag volt a szűzhártyám és nagyon-nagyon fájtak a szeretkezések, a végén már eleve úgy kezdtem neki, hogy úgyis fájni fog. és sokat segített, hogy rögtön a szex elején elkezdtünk beszélgetni a barátommal. ő simogatott és közben azt suttogta, hogy nem lesz semmi baj és itt van mellettem és hogy engedjem el magam, ha nem megy, nem erőltetjük, majd megpróbáljuk máskor, figyeljek most csak arra, hogy simogat. hosszú utat jártunk be így, de a végén elmúlt belőlem a görcsösség, szóval ha elfogadsz egy tanácsot, ne érezd kötelességnek vagy célnak a szexet, sem az orgazmust. ha a barátod megértő és képes vagy megnyílni neki, akkor nagyon sokat tudsz javítani a helyzeten kezdetben. aztán pedig már javul magától is...

2011. jún. 5. 00:48

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!