Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, orálnál zavar titeket,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, orálnál zavar titeket, ha nedves a pasi farka az előváladéktól?

Figyelt kérdés
2011. jún. 4. 21:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

21:47

Nem akarom elrontani a kedvedet, de az előváladék nemcsak előtte jön, hanem akkor is folyamatosan, amikor már a szádban van. Szóval az, hogy előtte megtörlöd neki, az így nem igazán tudom elképzelni, mennyit segíthet... :)

2011. jún. 4. 22:47
 12/19 anonim ***** válasza:

Tudom, de közbe már annyira nem nagyon lehet érezni az ízét. Csak a barátomnál úgy volt, h előtte már volt a hegyén sok előváladék és azt azért le szoktam törölni. Utána már nem igen zavar:)

Amúgy én eléggé finnyás típus vagyok és az ondóváladékot se kóstoltam meg soha :D

Majd talán egyszer:)

2011. jún. 5. 11:56
 13/19 anonim ***** válasza:

nem a kedvenc csemegém, de ... ha belemártom a nyelvem hegyét és szép lassan elhúzom... csillogó kis szál húzódik a nyelvem a farka között... és ettől annyira beindul... :) hogy totál megéri... :D

jaj szerelmes vagyok :(

:D

2011. jún. 19. 09:15
 14/19 anonim ***** válasza:

Szerintem külön jó.

Az én pasimnak is sós volt, de csak addig, amíg dohányzott. Néha akkor is rossz íze van, ha ivott egy pár órával előtte, de egyébként nincs vele baj.

2011. jún. 19. 10:00
 15/19 anonim ***** válasza:

nem zavar

még jó is:)

20/L

2011. jún. 19. 10:07
 16/19 anonim ***** válasza:

Engem is zavar, de nincs mit tenni...

Mondjuk amúgy sem vagyok nagy orál párti :)

2011. jún. 19. 13:03
 17/19 anonim ***** válasza:
engem izgat :D szeretem, és szeretem a g*cit a számba is... szerintem izgató.. pasiknak mindenképp, de én is szeretem :)
2011. jún. 19. 14:14
 18/19 anonim ***** válasza:
Izgató .... :) Én szeretem! 19/L
2011. jún. 19. 14:19
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem zavar, felizgat!
2012. ápr. 19. 12:47
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!