Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a barátnőmm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a barátnőmmel nm sexelünk és utána fájnak a heréim? 18/f

Figyelt kérdés
A probléma az h nm sexeltünk még de ugye bár azért csak össze bujik az ember. értelem szerűen nekem fel áll. és aztán később pedig nagyon fájnak a heréim. Ez miért lehet?és lehetőleg értelmes válaszokat szeretnék mert ez igy tényleg nagyon fájdalmas.
2011. jún. 4. 20:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Szegény...

Szerintem lehetőleg menj el urológushoz, így nm tudhatjuk mi bajod...

Remélem semmi komoly:)

Sok sikert!

2011. jún. 4. 22:10
 2/5 anonim ***** válasza:
nemkell elmenned. ez velem is igy volt. aztán elmult. no para
2011. jún. 4. 22:30
 3/5 anonim válasza:
Vőlegénybetegség a neve, olyan mintha izomláz lenne. Keress rá neten, valószínűleg nincs nagy bajod :)
2011. jún. 4. 22:31
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem is így szokott lenni , ha pl 5-6 napig nem élevezk el a telítettségtől és attól hogy felizgulzs de nem élvetel el, attol fáj. kérd meg hogy legalább kézzel elégítsen ki mert ez egy idő után komoly here görcsöt okozhat!
2011. jún. 5. 08:12
 5/5 A kérdező kommentje:
emberek nagyon szépen köszönöm a segítséget, jo fejek vagytok hogy normálisan válaszoltatok:D
2011. jún. 5. 22:53

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!