Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mikor jó a szex valakivel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor jó a szex valakivel?

Figyelt kérdés
Nyáron összejöttem vkivel Olaszországban, és azóta is tartjuk a kapcsolatot, majdnem minden nap beszélünk msn-en, és ha minden igaz, hamarosan meglátogat. Vele voltam együtt először. Kicsit ügyetlennek éreztem magam, de ő azt mondta, hogy jó volt velem, és gyakran gondol vissza azokra az estékre. Persze másról is szoktunk beszélgetni, nem a szex a fő téma. :)
2009. márc. 18. 21:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Akkor jó a szex valakivel, ha mindketten élvezitek az együttlétet. Az, hogy kinek mi a jó, egyénenként változik. A partnerrel össze kell hangolódni, és az nem minidig sikerül elsőre. Majd belejöttök.
2009. márc. 18. 22:11
 2/4 anonim ***** válasza:
82%

szerintem akkor jó, ha szerelemből csináljátok és figyeltek egymásra.

21(L)

2009. márc. 18. 22:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen akkor jó, ha szerelemből csináljátok és figyeltek egymásra. Attól még nem biztos, hogy élvezed is és egy alkalmi szex szerinted feltétlen rossz? Az a romantikusabb felfogás. Akkor jó, ha élvezed, nem bántad meg és talán még újra le is feküdnél vele.
2009. márc. 19. 09:18
 4/4 anonim válasza:
akkor jo ha szerelembol csinaljatok...
2009. márc. 22. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!