Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A kérdés olyan párokhoz szól,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kérdés olyan párokhoz szól, ahol a fiú/férfi fiatalabb 1-2 évvel a nőnél. Nem okoz gondot a kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Szexuális, érzelmi értelmi közös hullámhosszon vagytok? Persze gondolom, h minden jól megy ha egy pár vagytok. De soha nem okozott gondot. A fiú nem érezte magát elnyomva? Feltűnő a köztetek lévő 1 év?
2011. jún. 4. 18:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Nálunk két év volt. Kidobott, mert nem látott bennem perspektívát, elsősorban egzisztenciális perspektívát.

Ő 24 volt, én 22.

2011. jún. 4. 18:58
 2/16 A kérdező kommentje:
:/ Sajnálom. Igazából nekem is hasonló félelmeim vannak... Tetszik egy nálam egy évvel fiatalabb srác, de félek, h nem találjuk meg a közös hangot...félek tőle minden értelemben.
2011. jún. 4. 19:02
 3/16 anonim ***** válasza:
74%

Ez csak a csajoknak fontos. Nehogy egy 24 éves lány annyira értettebb legyen már mint egy 22 éves fiú. A mai csajok hihetetlen beképzeltek. Ők 20 felett már nőnek hiszik magukat - sőt sokat alatta is - de a velük egy idős, vagy egy-két évvel fiatalabb srác, az csak egy éretlen hülyegyerek. Szerintük. Csak tudnám miért hiszik magukat annyira különbnek, csak mert testileg előbb érnek? Könnyebb egy 30 feletti férfira ráakaszkodni és belemászni a készbe, mint tenni érte valamit. Na és persze mit fognak szólni a barátnők.

Úgyhogy ha idősebb a csajod, akár pár hónappal is, az gondokat fog okozni.

2011. jún. 4. 19:10
 4/16 anonim ***** válasza:
a barátnőm két és fél évvel idősebb, én vagyok 15, és már másfél éve együtt vagyunk ;)
2011. jún. 4. 19:11
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

"Könnyebb egy 30 feletti férfira ráakaszkodni és belemászni a készbe, mint tenni érte valamit. Na és persze mit fognak szólni a barátnők."

Ez a két mondatod nagyon-nagyon igaz és elgondolkodtató. A volt barátnőm például nem mert felvállalni engem egy volt osztálytársnője előtt, pedig nem úgy néztem ki és nem úgy viselkedtem, mint Ace Ventura. Egyszerűen csak nem mondhatta el rólam, hogy "ebből és ebből van diplomám, végzettségem, itt és itt van házam, kocsim stb."

Erre értettem azt, hogy nem voltam neki perspektíva. :-(

(Első válaszoló voltam amúgy. Már túltettem magam a dolgokon, de azért köszönöm, kedves kérdező, az együttérzést!)

2011. jún. 4. 21:16
 6/16 anonim válasza:
100%

A férjem és köztem 2 év különbség van, nagyon jó a házasságunk. Minden téren közös hullámhosszon vagyunk.

31L/29F

2011. jún. 4. 21:21
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
8 év korkülönbség van köztünk, nagyon jól megértjük egymást és 9 hónapja nagyon jól megvagyunk :) a szerelem nem kor kérdése, és ha megértitek egymást akkor ez tényleg mindegy.
2011. jún. 4. 23:20
 8/16 anonim ***** válasza:

Engem zavarna ha a lány idősebb lenne, én mindenképp arra szavazok h fiatalabb legyen egy vagy néhány évvel.

22/F

2011. jún. 5. 02:02
 9/16 A kérdező kommentje:

Huhh, hát vegyes dolgokat írtatok itt most nekem.

elmondom az én történetemet is, ami elég rövid lesz. Megtetszett nekem egy nálam kicsivel több, mint egy évvel fiatalabb srác.Szval részemről okés lenne a helyzet, de részéről már nem biztos. Úgy érzem, h eltudnám fogadni ezt a röpke egy év különbséget, még akkor is, ha eddig nagyon elleneztem a fiatalabb srácokat. De úgy érzem, h teljes mértékig egyenrangú partnerként tudnám kezelni. De vajon ő mit gondolhat erről?? Tudom tőle kéne kérdezni, de még egyenlőre nem tartunk ott.

2011. jún. 5. 15:00
 10/16 anonim ***** válasza:
02:02 vagyok. Ha a partneredről kiderül h őt sem érdekli a kor, akkor ne izgulj. :) Ilyen esetben sosem a többségi vélemény számít, hanem a Ti kettőtök véleménye. Sok sikert nektek! :)
2011. jún. 5. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!