Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Észre lehet venni ha valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észre lehet venni ha valaki kezdő csók terén?

Figyelt kérdés
vagy ha még sosem élte át élete első csókját ?
2011. jún. 4. 18:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a nyelve nanoimpulzusokat küld a partnere agyába, amiből ösztönösen megérzi, hogy még kezdő.
2011. jún. 4. 18:26
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
hát ha az első 2mp ben nem veszed észre utána már biztos nem, mert valsz azonnal rá fog érezni. de sztem akkor se lehet... azon nincs mit tudni, ha vonzónak találsz valakit akkor úgyis ösztönösen jön, és senki nem fog arra figyelni hogy na hogy csókol. max ha vmi idióta tini játékban az a feladat, és amúgy tökre nem vonzódnak egymáshoz a felek, akk kisülhet hogy gőze sincs a dologról, de abban sem az a gáz hogy még nem csókolózott szvsz...
2011. jún. 4. 18:30
 3/11 A kérdező kommentje:

legyetek szívesek és csak komoly válaszokat adjatok!

egyébként meg nem egy kis "hülye" vagyok, aki itt szórakozik 13 évesen, mindössze annyi hogy 21 éves lány vagyok akivel még nem történt meg az első és nem tudom hogy zavarná e az illetőt hogy ennyire kezdő vagyok vagy ha nagyon béna lennék

2011. jún. 4. 18:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

18:26 vagyok

A szarkazmusom egyértelműen rámutat, hogy nem, nem lehet észrevenni.

2011. jún. 4. 19:25
 5/11 A kérdező kommentje:
max olyan szempontból hogy látszik hogy nagyon ideges az a valaki nem ?
2011. jún. 4. 20:05
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen, de lehet ideges az is aki már 100x csókolózott, hiszen minden ember más, így minden embernél lehet izgulni, logikus.
2011. jún. 4. 20:07
 7/11 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
2011. jún. 4. 20:20
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha nem izgulsz,akkor szerintem nem :)

Én személy szerint minden egyes csókom előtt nagyon izgulok,pedig jópáron átestem már jópár sráccal.Szóval lehet néha énis kezdőnek tűnhetek.Nem vagyunk egyformák.

2011. jún. 5. 09:43
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszi a választ :)

hát még én hogy izgulnék :S

2011. jún. 5. 10:58
 10/11 anonim ***** válasza:

Én észrevettem az előző barátomnál, mert nagyon furán csókolt, pontosabban én őt és később el is mondta, hogy mi volt az oka. De akár fiú, akár lány vagy ez nem baj, megtisztelő annak akivel először csókolózol. "szájszüzesség elvesztése" :))

23/L

2011. jún. 9. 20:40
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!