Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak, fiúk, mi a véleményet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, fiúk, mi a véleményetek a menstruációról? Mennyire rossz, ha emiatt nem lehet szex?

Figyelt kérdés
2011. jún. 4. 18:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

De hülye kérdés. Mi a véleményem? Hát figyelj, természetes dolog, ezért parasztság rinyálni, ha emiatt nincs szex. Néhány napot tudni kell várni...

Mennyire rossz, hogy emiatt nincs szex? Ez attól függ, mennyire vagyok felizgulva. De ettől még nem kezdek problémázni, lásd fent.

2011. jún. 4. 18:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire nem rossz, megértem. Ha vki együtt van valakivel, akkor remélhetőleg szereti is és ebben az esetben ez nem jelenthet problémát.
2011. jún. 4. 18:07
 3/9 A kérdező kommentje:

nem azértkértem,hogy értékeld a kérdést,hanem azt hogy válaszolj a kérdésemre (elsőnek szól)

am eddig köszi a válaaszokat

szerintem nem is hülye a kérdés.....

én nő vagyok,azért érdekel pasik véleménye

2011. jún. 4. 18:08
 4/9 anonim válasza:
100%
Idegesítő... mind a kettőnknek rossz, mind a ketten elfogadjuk hogy ez van, de nem problémázunk rajta, inkább máshogy töltjük el az időt :)
2011. jún. 4. 18:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

egy normális ember ezt megérti, és egy normális ember tudja hogy mi ez és mivel jár...

- általában próbálok ilyenkor kedvessebb törődőbb odafigyelőbb lenni, és sokat simogatom...:)

2011. jún. 4. 18:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
hát ez van, nem akadok fenn rajta. mondjuk kellemetlen amikor 2 hete várom már hogy talizzunk és akk kisül hogy most épp nem jó... énmeg már kb a nézésétől elsülök mer olyan régóta hozzám se ért mert nem taliztunk, és pont akkor van ez. de attól még nemfogok kiakadni rajta
2011. jún. 4. 18:33
 7/9 anonim ***** válasza:
79%
Miért kell mindig a dugásra gondolni ne csak ezen járjon a fejed inkább olvasgass vagy keress valami f@sza hibbit ...CSő
2011. jún. 4. 18:45
 8/9 anonim ***** válasza:
30%
Szerencsére olyankor a szája nem vérzik.
2011. jún. 4. 19:36
 9/9 anonim ***** válasza:
54%

Ha normális a lány, akkor találunk más módszert olyankor.

Ha viszont nem, akkor mielőbb menekülj, mert leszedi a fejedet!

2011. jún. 4. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!