Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor perverz vagyok?
A jó húsleves alapja.
Öreg tyúk, fiatal répa! :)
Hajrá!
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:33-------------Hehehehehehehehehehehhh... XXD!!!
Nekem volt 44 éves barátnőm és bomba teste volt. Feszes volt, nem volt narancsbőrös. Az ágyban meg...istenem...Az ilyenek úgy facsarnak ki, hogy lábra sem bír állni az ember fia! :-) Azt hittem, hogy mindent tudok a szexről, aztán kiderült, hogy van még mit tanulni! Egyébként olyan huszonéves barátnőm is volt, aki teljesen szétesett volt testileg, csak a ruha tartotta össze. Nem kellene általánosítani. A testalkat a génektől függ. Minden korosztályban találhatunk szuper nőket, és lazább testűeket is. És ráadásul nem is ez a legfontosabb, hanem, hogy szeressük és megbecsüljük egymást!
23/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!