Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondolom ebből nem lehet baj ugye? : )
Figyelt kérdés
a héten 2x feküdtünk le a barátommal gumival védekezünk az idő miatt első alkalommal el se ment másodjára már igen tudtommal a gumi nem szakadt ki meg semmi de 1x 2x lecsúszott de azonnal vissza húzta vagy újat húzott fel még csak 2 napja késik... nem vagyok se buta meg tudatlan semmi csak nagyon parás -.- mindig vigyázok h ne legyen semmi baj és csak egy kis nyugtatás kéne... : ) h nincs semmi baj ennyi miatt remélem...2011. jún. 4. 14:26
1/12 anonim válasza:
Ha biztosra akarsz menni, vegyél tesztet, és majd az megmondja.
2/12 anonim válasza:
Ha nem szakadt ki a gumi akkor nincs semmi baj! Inkább nyugodj meg nekem is volt már ilyen 1 hetet késett és végig idegeskedtem és attol késhet csak igazán! Szóval nyugi semmi baj nincs!:)
3/12 anonim válasza:
Szerintem ennyitől nem lehet semmi baj, de hogy teljesen megnyugodj vegyél majd egy tesztet.
Ja, és a továbbiakban lehet, hogy a barátodnak kisebb gumit kellene használnia, hogy ne csúszkáljon le.
5/12 A kérdező kommentje:
Azóta is semmi... -.- de köszönöm mindenkinek aki eddig válaszolt!
2011. jún. 5. 23:07
6/12 anonim válasza:
Hát ha ez a héten történt akkor igen kicsi a valószínűsége hogy baj lenne. Nem sok esély van rá, hogy pont a ciklusod utolsó hetében ovulálj. Szerintem csak a történtek miatt ráparáztál és az idegesség miatt késik. Ha korábban nem eshettél teherbe akkor biztos hogy semmi gond nincs. De ennyitől amúgy is csak 1% körüli esély lenne rá. Kábé:)
7/12 anonim válasza:
ha nem került rád semmi nem hiszem hogy van baj,de inkább menny biztosra és vegyél tesztet(ami nem olyan jó de megteszi) megkérdezhetem mennyi idősek vagytok?
8/12 anonim válasza:
Ha most a héten volt az eset, és most is kellett volna megjönnie, akkor eleve nagyon kicsi az esély a terhességre. Ezen kívül az egyéb leírt körülmények is minimális esélyt adnak. Szeintem már meg is jött azóta, nem? :)
9/12 anonim válasza:
Halljátok, ha a héten történt a dolog, akkor a teszt nem mutatja még ki... a beágyazódástól kell neki 10-12 nap legalább. Szóval az utolsó együttléttől számítva 14 után kéne tesztelni, addig nem tudja kimutatni a terhességet.
Amúgy kérdező nem hinném, hogy bármi gond lesz én se, de egy olyan másfél hét múlva ha még mindig nem jött meg, vagy a szokástól eltérő volt, pl jóval kevesebb volt a menszid, akkor vegyél egy tesztet
de amúgy 2 nap késés nem gáz, ennyit szokott is ingadozni egy ciklus, de lehet az idegeskedés miatt van
10/12 anonim válasza:
álláh irgalmazzon neked! ikreket fogsz szűlni ezt így megmondom
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!