Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexnek számít-e a hímvessző...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexnek számít-e a hímvessző behelyezése a nőstény egy olyan testnyílásába, amely nem része a szaporító szervrendszernek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 4. 13:35
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

elviselhetetlen a fogalmazásmódod

miért nem lehet normális szavakat és mondatszerkezeteket használni?!!!!

menjél ki 1-2 órára inkább bicajozni, szép az idő

2011. jún. 4. 14:31
 22/36 A kérdező kommentje:
14:24 azonosítatlan repülő objektum azért nem lehetek, mert a mesterséges intelligencia a tudomány jelenlegi állása szerint nem képes emberi szintű kommunikációra, hisz nem teljesíti az erre vonatkozó Turing-teszt követelményeit. Ezen kívül orvosi dokumentumokkal tudom igazolni az élő organizmus mivoltomat.
2011. jún. 4. 14:33
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
14:05 vagyok.leegyszerűsítve minden szexnek számít, ami valamilyen szexuális izgatást, vagy kielégülést okoz az egyénnek. nekem bizseregni kezd a puncim, ha érzem, hogy gyorsul a motor alattam, meg ha jól elfenekelnek. van akinek csak fájdalom, ha jó nagyot rávágnak a fenekére, de bennem szexuális gerjedelmet ébreszt, tehát mindenképp köze van a szexhez.
2011. jún. 4. 14:35
 24/36 anonim ***** válasza:

Iiigen, szóval - úgy tűnik -, hogy meg kell magyaráznom, hogy a nyelv, bizonyos kifejezések idővel a köznapi használatban nyerhetnek más, újabb jelentéstartalmat, ez vonatkozik az ominózus "UFO" angol mozaikszóra is. Márpedig ha ezt magyarázni kell és nem világos alapjáraton, nem e világból származol.

Amit itt előadsz a válaszaidban, bár formájában hasonlít az emberi kommunikációra, de megfogalmazásában, tartalmában merőben idegen.

Én rengeteg élő organizmust ismerek, sőt el is tudok képzelni. Nem tudom, hogy milyen (földi) orvosok által kiállított papírokat mutogatnál igazolás gyanánt, manapság - emberek esetében - az ilyet nem is orvos állítja ki, úgy hívják: születési anyakönyvi kivonat.

Most, hogy ezt megbeszéltük, azért azt még hozzáteszem, hogy a válaszomból neked sikerült kiválasztani a fő kérdés szempontjából abszolút nem fontos részt, a lényeget nem sikerült megragadnod, nevezetesen ami a jövőbeli tanulmányaidat illeti a humanoidokkal kapcsolatban.

A kérdező kommentje:

14:24 azonosítatlan repülő objektum azért nem lehetek, mert a mesterséges intelligencia a tudomány jelenlegi állása szerint nem képes emberi szintű kommunikációra, hisz nem teljesíti az erre vonatkozó Turing-teszt követelményeit. Ezen kívül orvosi dokumentumokkal tudom igazolni az élő organizmus mivoltomat.

A komment megírásának időpontja: ma 14:33

2011. jún. 4. 14:51
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Az illemkönyvek írása szerint illetlenség idegen szavakat, kifejezéseket alkalmazni olyan szövegkörnyezetben ill. olyan társaságban ahol azok az adott szavak és/vagy kifejezések oda nem illőek vagy feltehetően akadnak olyan emberek, akik azoknak jelentését nem tudják.

Na hát ennyit erről a felsőbbrendűségi érzettel átitatott fogalmazásmódról ... Nem attól leszel okos mert ilyen nyakatekerten fogalmazol. Sőt ... inkább idegesítővé válsz az emberek számára, mert nem igazán értik, hogy mire akarsz kilyukadni és sok a felesleges hablaty. Lehet egyszerűen, tömören és lényegre törően is szépen beszélni/írni. Na de erre majd megint érkezik egy barokk körmondat válaszképpen aztán Te ismét okosnak és műveltnek érzed magad. :)

2011. jún. 4. 15:18
 26/36 anonim válasza:
100%
ha ennyire művelt vagy,akkor hogyhogy nem tudod??
2011. jún. 4. 15:30
 27/36 anonim ***** válasza:
Utolsónál ott a pont ... ! :)
2011. jún. 4. 16:33
 28/36 anonim ***** válasza:
91%
EZ tuti UFÓ én tudtam hogy léteznek :)
2011. jún. 4. 17:14
 29/36 anonim ***** válasza:

14:35

Meg kene ismerkednunk! :)

2011. jún. 4. 17:45
 30/36 anonim ***** válasza:
hagyjátok már szerintem csak hülyül
2011. jún. 4. 18:12
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!