Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Másfél éve élek szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másfél éve élek szexuális életet és soha nem sikerült szex közben elélveznem. Nem is nagyon élvezem a szexet. Csak csikló orgazmusom volt eddig! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2011. jún. 4. 13:17
 1/10 anonim ***** válasza:
10%
keress fel engem,megmutatom mi az amit eddig nem ismertél:)
2011. jún. 4. 13:19
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Szex közben is kérd meg a párod, hogy izgassa a csiklódat, vagy csináljátok olyan pózban, ahol hozzáér a teste a csiklódhoz és így azt is izgatja. Mindig mondd neki, hogy mi jó mi nem, mert magától nem fogja kitalálni, és ha sokat gyakoroltok, előbb utóbb rá fogsz érezni hogy jó neked.
2011. jún. 4. 13:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel semmi gond, sőt, kisebbfajta csoda, ha egy nő közvetlen csiklóingerlés nélkül, csak a dugás hatására el tud menni.
2011. jún. 4. 13:41
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem sem volt soha hüvelyi orgazmusom, csak csiklói, de én tökéletesen meg vagyok elégedve vele. van, akinek még ez sem adatik meg. ha viszont a szexet sem élvezed, ott már bajok vannak.
2011. jún. 4. 13:43
 5/10 A kérdező kommentje:
Milyen pózban tudná ingerelni a csiklómat is?
2011. jún. 4. 14:35
 6/10 anonim ***** válasza:
60%

hát ha a párod érti a dolgát, akkor szinte mindegyik pózban megtalálja a módját! Tipp: lovagolsz rajta és a kezével vagy a sajátoddal ingerled a csiklód, ha szerencséd van sikerül hüvelyi és csikló orgazmust is elérned, barátnőm szerint semmihez sem lehet hasonlítani az érzést, amit akkor él át.

Tipp 2: csípő alá párna, így magasabban van a fiúd, sőt még mélyebbre is tudja dugni a péniszét és közben a pénisz töve ingerli a csiklódat.

Tipp 3: kifliben és a srác átkarolva ingerli a csiklód.

Tipp 4: kutyában, saját magadnak hátranyulva kényezteted magad.

Ha egyikkel sem sikerül, akkor cserélj partnert...

2011. jún. 4. 16:35
 7/10 anonim ***** válasza:
a tipp 2-nél magasabban van a csípőd
2011. jún. 4. 16:36
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én barátnőm sem megy el szex közben. Élvezi általában, de szex közben nem megy neki, csak ha orálisan izgatom.
2011. jún. 6. 15:44
 9/10 anonim ***** válasza:

az egyik válaszadó részletesen leírta, hogy hogyan ingerelheted a csiklód közösülés közben. csakhogy nem erre volt kíváncsi a kérdező!!

hanem hogy csak amikor a pénisz mozog benne, úgy hogyan tudná elérni az orgazmust, anélkül, hogy kézzel kielégíteni saját magát. szerintem sehogy! de ez az én magánvéleményem...

egyes nők azt mondják, van hüvelyi orgazmusuk...

lehet, nem tudom...

2011. jún. 6. 19:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Valóban, hüvelyi orgazmust akarsz, a csikló orgazmus nem is orgazmus. Nekem is fél évig tartott a szexuális életem megkezdése után. A párváltoztatás egyébként nagyon hasznos tanács, nekem is segített. A legfontosabb ugyanis, hogy el tudd engedni magad. Ezt nyilván nagyon sokszor hallottad, de tényleg ez a kulcs. Olyan partnerre lesz szükséged, akiben teljesen megbízol, akivel olyan intim a kapcsolatotok, hogy nem tudsz elképzelni olyan helyet a testén amit nem nyalnál meg minden undor nélkül. A következő feladat, hogy ne gondolj semmire, egyedül arra amit érzel, ahol, ahogy érzed, csak magadra figyelj. Ez nem könnyű, idő kell hozzá. De ha egyszer sikerül csak magadra figyelni, megtanulni kizárni a külvilágot, akkor utána már menni fog bárkivel bármikor bárhogy.
2011. jún. 6. 21:12

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!