Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi gumi van egy dobozban?
Ezt a "kuffant" - szó borzalmas...
Esetleg megkérdezhetnéd párodat. Nem hiszem el, hogy ha már szexeltek, az ilyeneket mért nem lehet megbeszélni, rákérdezni, vagy akármi...
És ha csak összejárkáltok, akkor már nem lehet ilyenekről beszélgetni? Tudod nekem semmi bajom nincs vele ha néhányaknak az a 'kapcsolat', hogy csak Arról szól a kapcsolatuk, de nem értem, hogy először mért nem lehet beszélgetni 'megtanulni'. Annyira egyszerű beszélgetni, de sokan nem is akarnak, vagy nem tudom... Szerintem rákérdezhetsz nyugodtan.
(14:06-os)
persze, vett még egy dobozzal mert a régi elfogyott, azt elhasználtuk (az volt 3), és az új dobozba szintén háromnak kellett lenni, de csak 1 volt, amit el is használtunk, és hova lett a másik kettő vágod...
ezt a "kapcsolatut meg már megbeszéltük, neki is jó meg nekem is míg nem találunk komolyabbat.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!