Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyi gumi van egy dobozban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi gumi van egy dobozban?

Figyelt kérdés
Van az a zöld dobozos gumi, amin egy csaj van, nem durex...abba mennyi gumi van létezik hogy 4?
2011. jún. 4. 13:08
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%
a 3db-os kiszerelésben általában 3...a 10db-osban meg 10 ,de lehet szerencséd van és találsz benne +1et.. :D :D
2011. jún. 4. 13:10
 2/13 tetro ***** válasza:
szerintem amennyi rá van írva...
2011. jún. 4. 13:17
 3/13 A kérdező kommentje:
nem nálam van szóval nem tudom megnézni, azt sem tudom hány db-os kiszerelés. az a problematika hogyha 3 db-os és 4-et használtunk és a doboz már üres volt másnap reggelre, akkor vagy örüljek hogy 4 volt benne véletlenül, vagy ne örüljek mert mással is kuffant...vagy naív módon adott valakinek kettőt. EZÉRT ÉRDEKEL
2011. jún. 4. 13:23
 4/13 A kérdező kommentje:
jah és nem egyszerre használtuk el a 4-et hanem hetente kuffantás van kb
2011. jún. 4. 13:23
 5/13 anonim ***** válasza:

Ezt a "kuffant" - szó borzalmas...

Esetleg megkérdezhetnéd párodat. Nem hiszem el, hogy ha már szexeltek, az ilyeneket mért nem lehet megbeszélni, rákérdezni, vagy akármi...

2011. jún. 4. 14:06
 6/13 A kérdező kommentje:
mert nem a párom csak összejárunk... igazából semmi közöm nem lenne hozzá, de azért mégis.. ne nézzen már hülyének
2011. jún. 4. 14:24
 7/13 anonim ***** válasza:

És ha csak összejárkáltok, akkor már nem lehet ilyenekről beszélgetni? Tudod nekem semmi bajom nincs vele ha néhányaknak az a 'kapcsolat', hogy csak Arról szól a kapcsolatuk, de nem értem, hogy először mért nem lehet beszélgetni 'megtanulni'. Annyira egyszerű beszélgetni, de sokan nem is akarnak, vagy nem tudom... Szerintem rákérdezhetsz nyugodtan.

(14:06-os)

2011. jún. 4. 20:08
 8/13 A kérdező kommentje:
az a vicces hogy kettőnk közül ő beszél legkevésbé..egyébként utánajártam és 3 van benne :S
2011. jún. 4. 20:24
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy vett még 1 dobozzal? Ne ess azért kétségbe! Beszélgess vele akkor arról, hogy veled akar-e egyáltalán lenni, aztán ha annyira nem is vagytok komolyan együtt, akkor nincs is miről beszélni tovább. Keress egy komoly kapcsolatot és ne csak ilyen összájárkálósat. De csak egy jó tanács.
2011. jún. 4. 20:29
 10/13 A kérdező kommentje:

persze, vett még egy dobozzal mert a régi elfogyott, azt elhasználtuk (az volt 3), és az új dobozba szintén háromnak kellett lenni, de csak 1 volt, amit el is használtunk, és hova lett a másik kettő vágod...

ezt a "kapcsolatut meg már megbeszéltük, neki is jó meg nekem is míg nem találunk komolyabbat.

2011. jún. 5. 06:00
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!