Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így mit lehet tenni? Soha nem lesz orgazmusom?
Figyelt kérdés
Már lassan 1 éve vagyunk együtt a barátommal, és még egyszer sem sikerült elérnem az orgazmust. (Igaz előtte se senkivel, de nem volt még ilyen hosszú kapcsolatom, akivel rendszeressé vált volna a szerelmeskedés.) Tehát, az a probléma,hogy kizárólag a vad szexet élvezem, de hamar kifáradunk. Már 5-6 perc után le kell állnunk, mert mindketten az összerogyás szélén állunk. :D Én meg akkor kezdem el élvezni, és érzem, hogy nemsoká oda kerülök. Mit lehet ilyenkor tenni? Milyen pózok előnyösebbek?2011. jún. 4. 12:59
2/7 anonim válasza:
én 2 hónapja szeretkezem intenzíven a barátommal( akkor vesztettem el a szüzességem) és még én sem mentem el egyszer sem, de annyira jó vele az egész h nem is vágyom rá :)
3/7 anonim válasza:
Annyira jó,hogy meg sem mered mondani neki mi? XDDDD
4/7 A kérdező kommentje:
2 hónap intenziv szex után én is ezt mondtam, de már eljött az a pont, hogy szeretném átélni, meg a barátom is magát hibáztatja, hogy milyen béna.. de egy biztos, hogy megjátszani nem fogom. Szóval már tényleg egy igazi kell! :D
2011. jún. 4. 13:07
5/7 anonim válasza:
Próbáljátok úgy, hogy egy kiadós pettinggel már majdnem a csúcsra juttat és akkor kezditek az aktust. Ezt gyakorolni kell. Egyre rövidebb lesz az "előkészítés".
6/7 anonim válasza:
Szerintem ,ha a barátodnak nem megy akkor vegyél segédezközt(az pont az olyan lányoknak van mint amilyen te is vagy.)Így a barátod nem fog megsértődni ,ha mondod neki nem kell hibáztassa sem magát hisz elvitt a csúcsra ,de ő sem fog kidögleni és te is élvezel 1 jót:P
Menj be nyugodtan 1 szex shopba nem kínos egyáltalán és ott válassz valami eszközt 8-10ezer ft ért már lehet kapni minőségi darabokat..(nem olcsó ,de lehet megéri;)
7/7 anonim válasza:
Remélem össze fogok kerülni ilyen nőkkel mint ti, mert szerintem ilyen nincs hogy valaki ne tudjon elélvezni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!