Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Megtennétek a pasinak, hogy elverjétek a combját, ha ez felizgatná? Több lentebb.
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy tenyérrel rácsapnátok a combjára olyat, hogy a kéznyomod ottmarajon a combján?
Esetleg csináltál már ilyet vagy hasonlót? (pl. fenére csapás ami piros lett)
2011. jún. 4. 12:26
2/10 anonim válasza:
Én nem. Egy férfi ne akarjon már verést...
3/10 anonim válasza:
Gondolom egy dominánsabb hajlamú nő simán megteszi, én nem vagyok olyan..:)
4/10 A kérdező kommentje:
:-(
2011. jún. 4. 13:12
6/10 anonim válasza:
Ez nem frigidség. Olyan pasikhoz vonzódok, akik az ágyban is dominánsabbak, ergo nem azt várják, hogy verjem őket. Az égvilágon semmi bajom azzal, ha valaki erre izgul fel, de engem akkor is hidegen hagy.
7/10 anonim válasza:
Én ha nagyon szeretné, megcsinálnám, de biztosan nem bírnám ki anélkül, hogy elröhögjem magam, az meg gondolom a páromnak nem esne túl jól...:D
8/10 anonim válasza:
Én eléggé domináns csaj vagyok, szeretek felül lenni, vagy én letámadni a páromat, de hogy megüssem :|... Nem tudom, én félnék, hogy fájna neki :D. Jó persze, pont ez a lényeg, mert élvezné, de nem tudom xd. Megtenném, de vagy azon aggódnék, hogy jól van-e, vagy pedig én is elnevetném magam :D.
18/L
9/10 A kérdező kommentje:
Szerintem annyira nem fáj egy combraütés egy csajtól tenyérrel, hiszen már kaptam pár lánytól. Az mondjuk tény, hogy a piros kéznyoma pár óráig vereslett a combomon, de épp ez volt izgató :-)))
2011. jún. 6. 14:32
10/10 anonim válasza:
Pár óráig? Biztos nagyon érzékeny bőröd van.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!