Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig képes egy lány puncija nedvesedni nemi izgalom hatására?
Figyelt kérdés
2011. jún. 4. 12:05
1/16 anonim válasza:
Nem mértem le,nem bírtam ki:$ XDDDD
5/16 anonim válasza:
Az én csajomé 19 perc 18 másodperc 78 század másodpercig képes nedvesedni.
6/16 anonim válasza:
Ja, előző vagyok, ha kicsit ki van száradva a kezem, akkor kb 79,987 másodperccel kevesebb ideig nedves, mert a maradékot testápolóként szívja fel a bőröm.
7/16 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen mértékű az izgalom. Ha folyamatosan izgatják, szerintem sokáig tud, órákig, ameddig kell...:)
8/16 anonim válasza:
Én még nem tudtam lemérni mert mindig beledugok egy konyharuhát ami felszívja a nedvességet.
9/16 anonim válasza:
Az enyém
x+4*(7x-3y*2)-tg(2*lg6-lg10)= 4y*cos6x
másodpercig képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!